Loma, lopu jo!

Nyt jo riitää. Loma siis. Tarpeeksi pitkä. Yhdessä 24/7. Kukaan jaksa. En mie ainakaan. Haluan aamukahvini hiljaisuudessa. Käydä vessassa yksin. Kukaan ei huutele. Saa vaikka pelata. Tai nyppiä kulmakarvoja. Ihan yksin. Tai katsoa telkkaria. Laulaa musiikin tahdissa. Yksin. Tanssia kuin hullu. Antti Tuiskua. Heittää kädet ilmaan. Riehua. Ihan yksin. Kukaan ei vingu. Antti Tuisku huutaa. Huudan mukana. Ilman noita kahta. Huomenna kouluun. Luojan kiitos. Ihan loppu jo. Kiva loma oli. Rentouduttiin. Syötiin. Leikittiin. Nukuttiin pitkään. Ei muuta vastuuta. Joskus ruokaa. Muuten suklaata. Oltiin hunningolla. En edes treenannut. Ihan vähän. Yritin. Mutta sekin vitutti. Ei pysty. Tahdon treenata yksin. Muuten kiva loma. Nyt vaan riittää. Toinen tarhaan. Ihan sama mihin. Vaikka eläintarhaan. Kunhan meluaa muualla. Edes hetken. Juoskoot ympyrää siellä. Joku muu hoitaa. Piiloudun kohta jonnekin. Sängyn alle. Saunaan. Maton alle. Kerälle. Pysyn siellä. Oon ihan hiljaa. En kerro lapsille. Villasukat vaan näkyy. Sieltä maton alta. Piilosta. Huomenna meen salille. Yksin. Haistamaan hikeä. Ikävä sitä. Istumaan. Palauttelemaan kolme minuuttia. Ei tarvi puhua. Kellekkään. Käyn kaupassa yksin. Seison paikoillaan. Kun valitsen juustoa. Voin tutkia rauhassa. Vaikka kinkkua. Ihan yksin. Kukaan ei vaadi. Mitään. Rakastan meidän Lidliä. Kaivan vaikka nenääni. Yksin. Ja makaan. Kukaan ei hypi. Ei päälle. Ei kylkeen. Saa vaikka nukahtaa. Helvetin hobitit. Rakastan niitä. Mutta loma riittää. Kukaan jaksa tällästä. Ottaisin avioeron. Jos olisin naimisissa. Lapsista ei voi erota. Onneksi alkaa arki. Se pelastaa. Muuten sekoaisin. LOMA, LOPU JO!

6 kommenttia

 1. Tää kiteyttää :D

  Meillä loma jatkuu vielä ensi tiistaihin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hrrrr.... Siihen asti, tsemppiä!

   Mie oottelen että toi yksi lähtee kouluun. Sitten juon ainakin kolme kuppia kahvia - yksin!

   Poista
 2. Kuulostaa niin tutulta. Rakastan kyllä poikaani mutta kyllä 2 viikkoa tuntuu todella pitkältä ajalta olla kotona 24/7.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, on mullakin ollut niitä omia vapaapäiviä, mutta enimmäkseen olen ollut sirkuspellenä, takapuolen pyyhkijänä, kokkina, siivoojana, asianajajana, hoitajana ja mitä vielä sen 24/7..... Tsemppiä! :-)

   Poista
 3. Huh melkein kuin suustani... paitsi minulla lapsia 1.. 16.12 alkoi loma ja tässä välissä minulla on ollut ööö...3 vapaata yksin joista meni töissä. Että tervetuloa arki ensi viikolla kylläkin vasta. Melkein huono omatunto kun haluaa omaa aikaa välillä.. mut elämä on. ;)

  VastaaPoista
 4. Ihanan rehellistä :)

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!