Luonnollisesti: Weledan hiusvesi

Hiljattain luonnonkosmetiikkaan hurahtaneena päätin kokeilla myös hiuksiini luonnonkosmetiikkaa. Nyt käytössäni on ollut Weledan hiusvesi. Alkuperäinen idea tähän tuli ystävältäni, kun puhuimme salilla käymisestä ja siihen liittyvästä jatkuvasta hiustenpesusta. Hiuslaatuni on se perus: ohut, epämääräisen taipuisa ja hiusvärien koettelema. En pesisi mielelläni usein hiuksiani, mutta koska käyn säännöllisesti salilla ja hiuspohjani rasvoittuu herkästi, niitä vain on pakko pestä. Käytössäni on siksi välillä kuivahampoota, joka kyllä auttaa, mutta hiukset eivät ole enää niin ilmavat ja hiuspohja tuntuu raskaalta.

Ystäväni kertoi lukeneensa Mini Fitness -blogista Weledan hiusvedestä. Minun oli pakko päästä kokeilemaan tätä myös itse, sillä jatkuvaan hiustenpesu ja erilaisten tuotteiden käyttöön olen halunnut vaihtoehtoa - tai ainakin helpotusta. Ensin ajattelin, että tulisin käyttämään tätä vain salipäivinä treenin jälkeen, jonka jälkeen vain vähän föönaisin hiuksiani. Mutta pienen lisätiedon etsimisen jälkeen päädyin Kemikaalicocktailin blogiin, josta luin Nooran kokemuksia samasta hiusvedestä. Onneksi kävin selailemaan netistä enemmän kokemuksia hiusvedestä, sillä vaihtoehtotuotteena kuivashampoolle ja hiuspuuterille Weledan hiusvesi on paljon muutakin.

Kaikkein eniten kyseessä on ravitseva hiusvesi, joka sisältää rosmariiniöljyä, maksaruohoa sekä piparjuurenlehteä. Rosmariiniöljy stimuloi verenkiertoa ja hiustenkasvua. Maksaruoho rauhoittaa ja kosteuttaa. Piparjuurenlehti tasapainottaa. Hiusvesi parantaa hiusjuuren ravintoaineiden saantia, vahvistaa hiuksia ja auttaa säilyttämään terveen hiuspohjan. Hiusvesi auttaa päänahan kuivuuteen, rasvaisuuteen, hilseeseen, hiusten ohentumiseen sekä auttaa hiuspohjan kutinaan ja ärsytykseen. Mutta näiden lisäksi hiukset tuntuvat tuuheammilta ja terveemmiltä. Hiusveden tuoksu on mieto, joten ei tarvitse pelätä tuoksuvansa kaupan yrttipisteelle. Mutta suurin juttu on se, kuinka hyvältä hiukset ja päänahka tuntuvat.

Hiusvettä tulee hieroa päänahkaan aamuin ja illoin, eikä sitä huuhdella pois. Tuote ei ole hinnalla pilattu, vaan opiskelijabudjettiin reilun 20€ hinta sopii passelisti.

Onko muille hiusveden käyttö tuttua?


Ei kommentteja

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!