Ikuisesti iholla

Minä kuulun niihin, jotka tykkäävät tatuoinneista. En jotenkin jaksa ajatella niin pitkälle, kun olen vanha ja iho roikkuu, että miltä tatuointi silloin näyttää. Tatuoinnit voivat olla todella kauniita, uniikkeja ja kantajansa näköisiä. Mielikuvitus on vain rajana. Ne ovat tapa ilmaista itseään.

Olen viimeksi ottanut tatuoinnin melkein 10 vuotta sitten, joten kauan mietin, otanko koskaan lisää. Olen miettinyt pitkään, ottaisinko jotain lapsiin liittyvää, mutta oikeanlaista ideaa ei vaan koskaan löytynyt. Jotain kuitenkin haaveilin symboloimaan lapsia, mutta ainutlaatuisella tavalla.

Sitten törmäsin ystäväni ystävän (Anni Pusila) piirrustuksiin Instagramissa, ihastuin ja pyysin minulle aivan omaa kuvaa. Halusin ehdottomasti hänen tyylisensä kukan, joka kuvastaisi minua ja lapsia. Aika nopeasti Anni luonnostelikin kauniin ja minunlaiseni kukan. Yksi iso kukka kuvaamaan minua, kaksi pienempää kuvaamaan lapsia.

Seuraavaksi olikin mietinässä hyvä tekijä. Jonkin aikaa tekijää etsittiin, koska oli tärkeää oli saada hyvää jälkeä. 18-vuotiaana ei asiaa ehkä ajatellut niin pitkälle, vaikka hyvää jälkeä on ensimmäisissä tatuoinneissanikin. Jotenkin ajatteli, että jos menee tatuointiliikkeeseen, niin pakko niiden on osata. Nyt ei ihan kuka vain kelvannut. Instagram oli apuna tässäkin, kun eteen tuli Matte Saari.

Näiden kahden työn tulos on nyt ikuisesti oikeassa kyljessäni. Parempaa jälkeä ei olisi voinut toivoa. Eikä parempia tyyppejä, joiden kanssa olla tekemisissä. Olen älyttömän tyytyväinen ja mielestäni tatuointi on asettunut kylkeeni kauniisti.

Siellä se nyt on, ikuisesti.

Paikkana kylki on kipeä. Jos vaikka synnytykseen vertaa, niin hyvänä kakkosena tulee kylkeen tatuoiminen. Onnea vaan kaikille, jotka sinne tatuoinnin joskus haluaa...


4 kommenttia

 1. Wow! Kaunis tatuointi kyllä! Mä olen aina halunnut ottaa tatuoinnin, mutta edelleenkään en ole uskaltautunut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos löytyy sellainen kuva, joka säväyttää, niin ehdottomasti ota! Pelosta pääsee kyllä yli ja kipu kestää hetken! ;-)

   Poista
 2. Kyllä allekirjoitan tuon, että kylkeen tatuoiminen tekee todella kipeää. Toiseksi eniten synnytyksen jälkeen:D

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!