Minulle

eevi_sydamenasialla_äitienpäivä eevi_sydamenasialla_äitienpäivä2 eevi_sydamenasialla_äitienpäivä3 eevi_sydamenasialla_äitienpäivä4 eevi_sydamenasialla_äitienpäivä5 eevi_sydamenasialla_äitienpäivä6 eevi_sydamenasialla_äitienpäivä7 eevi_sydamenasialla_äitienpäivä8 eevi_sydamenasialla_äitienpäivä9 eevi_sydamenasialla_äitienpäivä10 eevi_sydamenasialla_äitienpäivä11 eevi_sydamenasialla_äitienpäivä12 eevi_sydamenasialla_äitienpäivä13 eevi_sydamenasialla_äitienpäivä14 eevi_sydamenasialla_äitienpäivä15

Hei, minä.

Muistatko viime vuoden äitienpäivän? Muistatko, mitä lupasit itsellesi? Huomaatko, missä nyt olet? Olen sinusta kovin ylpeä.

Melkoisen matkan olet kulkenut. Vastoinkäymisiä täytyy kohdata, jotta osaa olla onnellinen. Omasta onnestaan on pidettävä huolta, jotta pystyy elämään täysillä. Ja tänään, äitienpäivänä, huomaa kuinka hyvä on olla tässä ja nyt. Se, kun katsot peiliin ja hymyilet. Kuinka päivien edetessä pidemmälle kohti kesää ja lämpöä askel on entistä kevyempi. Kahden lapsen kädet kietoutuvat ympärillesi, sanovat rakastavansa sinua ja tuovat säpinää elämään. Huomaat joskus huutavasi samalla tavalla kuin uhmaikäisesi, olevasi kädet puuskassa kuin eskarilaisellasi tai nauravasi hassuille vitseille kahden lapsesi säestämänä. Olet mahtava äiti juuri sellaisena kuin olet.

Tämä äitienpäivä ja kaikki tulevat äitienpäivät tästä eteenpäin ovat aina jotenkin merkityksellisiä. Oli se viime vuodenkin, sillä se oli askel kohti uutta elämää. Ja tässä sinä nyt olet: onnellisena, omana itsenäsi ja juuri sellaisena äitinä, kun haluatkin olla. Muista siis tämä päivä ja tämä tunne. Muista, että kaikki on mahdollista. Pystyt mihin vain.

Äitinä oleminen on sinulle parasta, vaikka joskus tuntuukin, että iltaisin on aivan piipussa. Uhmakkaista päivistä ja riitelyistä huolimatta iloiset hetket, halaukset ja suukot ovat isommassa roolissa kolmen pippurin perheessä. Muista siis tämä päivä. Muista se, että sinulla on tarjota lapsillesi kaikki mitä vain ikinä haluat.

Muista se, kuinka äitienpäiväkorteissa luki: "Äitin kanssa on kiva mennä saunaan ja leikkiä" sekä "Äiti on kiva"

Olet paras äiti lapsillesi. Olet tehnyt oikeat ratkaisut. Nyt olet onnellinen - yhdessä lastesi kanssa.

2 kommenttia

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!