Syysiltojen pelastukset ja Netflix-arvonta!

netflix3

Myönnettävä se on. Olen kesästä asti ollut hieman koukussa. Se alkoi siitä, kun eräänä kesäisenä iltana päätin liittyä Netflixiin. Eniten kiinnosti edullinen hinta, nostalgiset televisiosarjat ja tarjonta lapsille. Kesäisin tuli televisiosta muutenkin vähän ohjelmia, joten päätin, että opiskelijan budjetti riittää tähän lystiin. Kun sain myöhemmin yhteistyöpyynnön heiltä, otin tarjouksen vastaan epäröimättä. Olihan Netflix minulle tuttu jo entuudestaan.

Todella nopeasti löysin nuoruuden hittisarjani, jota hehkutin Facebookissanikin: sieltä löytyi Siskoni on noita! Sen jälkeen huomasin Netflixin tarjoavan ilonaihetta myös toisen nostalgisen sarjan puittessa: Roswellin. Ja aika nopeasti löysin Netflixistä niin paljon tarjontaa sekä tuoreampia sarjoja, joten tällä hetkellä katson iltaisin monia sarjoja vuorotellen. Netflix tarjoaa myös yksinoikeudella omia alkuperäissarjojaan, joita on tullut tapitettua innokkaaasti kesästä lähtien. Nyt kesken on mm. Siskoni on noita, Breaking Bad, Orange Is The new black, Frendit, Ensisilmäyksellä sekä Glee, josta odotan kuumeisesti uutta tuotantokautta. Elokuvatarjonta on ollut ihan miellyttävä sekin: Hobitti,  Silent Hill, Hohto, West Side Story, Pretty Woman ja 9 (vaikka yksi elokuva on valittu vain sillä kriteerillä, kuinka heikolta esittelyteksti on kuulostanut, niissä voisi parantaa, vaikka mielenkiintoinen kokemus se Pinokkion kosto oli).

Lapset ovat päässeet tutustumaan tarjontaan, sekä heille pyynnöstä luotiin omat profiilit valitsemillaan kuvilla. Nyt meillä pyydetäänkin Naperoa, Pikku Prinsessaa, Tuomas Veturia, Chuckia, Pokemonia, koko perheen lempparia Paavo Pesusientä ja tytön ehdotonta lempparia My Little Ponya. Hyviä elokuvia on yhdessä katsottu myös, kuten Urhea, Turbo, Happy Feet, Rautajätti sekä Möröt vastaan Muukalaiset. Uutena ja vielä katsastamattomana elokuvana on Megamind, joka kiinnostaa minua ainakin paljon.

Meillä katsotaan pääsääntöisesti Netflixiä televisiosta, Apple TV:n kautta. Se onkin ollut todella kätevä, vaikka tietokoneen isolta näytöltä ja hätätapauksessa puhelimesta sarjoja tulee katsottua myös. Netflixiä on katsottu bussimatkalla, autossa, kahvilassa, koulussa (ei tunnilla) ja siinä mukavimmalla paikalla kotona: sohvalla. Puhelimella olen saanut aina katsottua haluamiani sarjoja ja elokuvia, eikä yhteydessä ole koskaan ollut mitään vikaa. Vain muutaman kerran olen saanut viestin, että jonkinlainen huolto on meneillään ja silloin valikoima on ollut hetken suppeampi.

Netflixin makuprofiilin avulla pystyy vaikuttamaan siihen, millaisia sarjoja ja elokuvia sinulle ehdotetaan. Ehdotettuihin sarjoihin ja elokuviin vaikuttaa myös se, mitä olet aikaisemmin katsonut ja miten olet sen arvostellut asteikolla yhdestä viiteen. Välissä ei tule mainoksia, joka on itselleen hyvin positiivinen asia. Kaikki sarjat olen kerännyt Omalle listalle, josta löydän ne kätevästi aina mielialan mukaan. Netflix on ollut positiivinen kokemus, opiskelijalle edullinen ja lapsiperheelle pieni pelastus. Itse tykkään! Ja jos tykkäät sinäkin niin....

Arvonnassa onkin 6 kuukauden ilmainen jakso Netflixille! Arvonta on kaikille Facebook-tykkääjilleni. Käy siis tykkäämässä blogini Facebook-sivuista, ellet jo niistä tykkää. ;-) Jätä puumerkki osallistumisestasi blogini Facebookkiin nimelläsi, tähän linkitettyyn postaukseen. Voittaja julkistetaan siellä tämän viikon sunnuntaina 9.11.2014. Aikaa osallistua on sunnuntai-iltaan saakka klo 20.00 asti. 

netflix

2 kommenttia

 1. No johan nyt on harmillista!
  Tuntuu olevan ihan yleisoletuksena, että kaikki blogien lukijat ovat Facebookin käyttäjiä. Niin sukkelasti näyttävät arvonnat blogissa jos toisessakin siirtyvän juuri faceen.

  Joten paljastetaan nyt karmea totuus: en kuulu tuohon yhteisöön. Enkä muuten ole edes liittymässä. Blogeja seuraan toistakymmentä aktiivisesti päivittäin. Osan blogeja Facebook sivuillakin käyn, jos itse blogi päivittyy kovin harvoin.

  Facebookille on blogille varmasti mainosarvoa. On varmasti tehokasta arpoa sitä kautta, kerätä linkityksiä ja tykkäyksiä. Mutta jos pääasia on blogi ja sen lukijat, miksei näitä arvontoja voida vaan tehdä blogissa niiden lukijoille?

  VastaaPoista
 2. Olen aivan samaa mieltä! Turhauttaa tämmöinen Facebookin nostaminen jollekin jalustalle... Eikö voi ottaa blogin blogina ja muut kanavat erikseen? Itsekään en kuulu Facebookiin nyt enkä tulevaisuudessa, en halua luovuttaa henk. koht. tietojani ja kuviani jollekin epämääräiselle tietopankille, josta niitä ei enää ikinä saa pois. Enkä myöskään halua osallistua arvontoihin niin, että kaikki näkevät kuvani ja nimeni.

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!