Raudat tulessa

multitasking

Vielä tämä viikko. Sitten alkaa harjoittelu. Vielä huominen rokotusseminaari ja terveyden edistämisen tentti. Heti perään torstain naisen hoitotyön tentti. Tutorvastaavan hommia ja aloitusten suunnittelua. Ensi kevään harjoittelupaikan varaaminen ja Jobstepin kanssa taisteluun ryhtyminen. Ja tietenkin siitä noussut stressi, kun hakusessa onkin muuttuneiden suunnitelmien vuoksi pääkaupunkiseudun paikat! Tulossa pojan perjantain neuvola ja keskustelu tarhassa tiiviillä tahdilla. Lisää tutorjuttuja ja järkkäämistä. Kätilökavereiden tapaaminen ja rentoa meininkiä. Ensi viikon anestesiologian tenttiin lukeminen odottaa. Viikonloppuna tarkoituksena pyörähtää Kotkassa. Bussiliput pitäisi varata. Myöhään illalla juotua kahvia ja väsymystä vastaan taistelemista. Täivauhkoamista puoli kuudelta, kun päiväkodin taululla näkyy sanat: "Päiväkodissa on havaittu TÄITÄ!" Iltapalamurojen syöminen huushollin isoimmalla lusikalla, kun kaikki muut on pesussa. Tuolille kerääntyneet pyykit ja tiskivuoren kasvaminen silmissä. Jääkaapissa kuumottava pieni viinipullo. Taustalla soi Stellan kauniit sanat ja musiikki. Tää on nyt niin tätä, mun elämä. En mie valita. Vielä riittää virtaa!

2 kommenttia

  1. Ah jobstep <3 se ei vissiin toimi missään päin maata :D hauskaa seurata opiskeluiden etenemistä. Tuntuu että osa opinnoista menee hiukan eritavoin kuin itsellä, täällä nimimerkin takana huutelee toisen vuoden kätilöopiskelija savonmaalta.

    VastaaPoista
  2. Jobstep on yksi hellstep... Hitto, ärsyttävä paikka. Nostaa verenpaineen heti kun siitä puhutaan. :-D Se on kyllä niin jännä, kuinka eritavalla samaan ammattiin opiskellaan! Käy välillä huikkaamassa sun terkkuja opiskelujen etenemisestä?

    VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!