Uutta ilmettä

Blogi sai saapuvan syksyn ja kesän laiskottelun jälkeen piristysruiskeen myös uuden bannerin muodossa. Koska olen välillä vähän tuuliviiri, innostun hetkeksi jostain ja saatan kaivata nopeasti vaihtelua, niin nyt sai väistyä vanha banneri ja esittelytekstin kuva. Tunne on vähän sama kuin kotona vaihtaisi järjestystä. Se piristää ja tuo heti uutta puhtia. Bannerista saan kiittää Kaksplussan toimitusharjoittelijaa, Christinaa, joka teki töitä käskettyä ja loi blogille uutta ilmettä. Enkä luonnollisestikaan voisi olla enemmän kuin iloinen tuotoksesta.

Blogi ei muuten tule kokemaan mitään dramaattisia muutoksia, vaan se kulkee edelleen virran ja omien mielihalujen mukana. Syksy tuntuu olevan kesän jälkeen blogeissakin muutosten ja uusien tuulien aikaa. Minulla nämä tuulet tuovat toivottavasti vain motivaationi takaisin. Koulukin on alkanut ja arkirytmi siten palaa uomiinsa. Kalenteri on täytetty lukujärjestyksen ja muiden menojen suhteen. Jatkan myös ensi kuussa viime talvena henkireiäksi muodostunutta teatteriharrastustanikin. Ja tottakai aion pitää kiinni innostani liikkua ja parantaa omaa kuntoa. Kaikkia näitä tietysti tulossa blogiin oman fiiliksen mukaan. Eikä edessä oleva muutto ja uuden elämän opettelu tule unohtumaan täältä.

Uudella ilmeellä ja samoilla jutuilla virran mukana siis mennään. Blogin nimikin sen kertoo: sydämen asialla. Juttuja ja aiheita, jotka juuri sillä hetkellä ovat relevantteja minulle ja elämässäni. Mitä blogin uusi banneri herättää teissä? Nyt olisi hyvä sauma toivoakin jotain postauksia, jos mieli tekevi!

 

3 kommenttia

  1. Käy liittymässä uuteen ryhmään: https://www.facebook.com/groups/1480775218831688 :))

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää :)!

    VastaaPoista
  3. Kiitos paljon, Triine! Ihanaa, että olet ollut blogini matkassa niin kauan ja käyt välillä kommentoimassa. ;-)

    VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!