Kesäpaketti 2014

KESÄKUUSSA


eevi_sydamenasialla_instakesä


Kesäkuussa aloitin kesätyöni lähihoitajana. Lähin töihin suoraan mielenterveysharjoitteluni jälkeen ja pidin normaalisti vain viikonlopun mittaisen hengähdystauon. Opiskelijana ei pahemmin parane pitää lomaa heti kesäkuussa. Kesäkuussa ostin myös muutaman uuden kesävaatteet tietämättäni, etten niitä shortseja tulisi sateiden ja kylmyyden takia pitämään koko kuussa. Kuun alussa pidin kotona pienet illanistujaiset muutaman luokkalaisen kesken, söin sinä iltana KANAA (kalaa syövä kasvissyöjä viimeiset 8 vuotta). Kaksplussaan ilmestyi oma pieni nassuni, ilmoitus blogini olemassaolosta täällä ja vinkki blogissani olevaan vaginamuffiniohjeeseen. Juhannuksen olin vapaalla töistä, vietin sen lasten kanssa keskenään kaupungissa ja inhosin sitä kylmyyttä. Kävin lasten kanssa Linnanmäellä ja samalla minua haastateltiin Stadi.ON-bloggaajasarjaan. Mietin lapseeni kohdistuvaa kiusaamista ja sen nostattamia tunteita. Menin yhden iltavuoroni jälkeen suoraan Annan Babyshowereille, jäin yöksi ja lähdin aamulla toiseen iltavuoroon. Lasten kanssa teimme iskun Peikkorinteen kotieläinpihaan ja kulutimme siellä 3,5 tuntia (ja samalla kertaa söin KAKSI makkaraa!). Blogiin ilmestyi myös ensimmäinen videopostaus ikinä! Kesäkuu oli kylmä, sateinen ja harmaa. Sieltä löytyy paljon valonpilkahduksia, mutta samalla se oli rankka ja täynnä myllerrystä. Olen pitänyt sisälläni isoa asiaa.


HEINÄKUUSSA


eevi_sydamenasialla_instakesä2


Heinäkuussa painoin töitä edelleen. Järjestin tytölle kahdet synttärijuhlat - onnistuneesti. Kävin pitkästä aikaa Kotkassa, kotikaupungissani, söin paljon possoa ja puhuin mie/ä ja sie/ä (viitaten pieneen Kotkalaiseen kielioppipolemiikkiin blogissani). Olin myös pitkästä aikaa yksin vanhassa kaveriporukassa Meripäivillä ja grillasin itseäni Vaakkuvolleyssa. Kävin alkukuusta kampaajalla, leikkautin otsatukan ja haaveilin liukuvärjätystä tukasta. Heinäkuussa lähdin ystäväni kanssa katsomaan stand uppia, ostin kahvimyllyn ja söin paljon salaattia sekä pähkinöitä. Kävin taas lasten kanssa Linnanmäellä, hyppäsin Ukon ja Kingin kyytiin ja kiljuin tosi kovaa. Heinäkuussa tuli helle ja myllerrykset jatkuivat. Kerroin lopulta erostani blogissa ja yritin keskittyä alkavaan lomaan. Allekirjoitin vuokrasopimuksen omaan asuntoon. Blogissani heinäkuu oli hiljaisen koko vuotena, mutta ehkä ihan ymmärrettävistä syistä.


NYT


eevi_sydamenasialla_instakesä3


Nyt on elokuu, lomani jatkuu ja koulu alkaa kuun puolessa välissä. Olen ehtinyt taas pakkaamaan kamani Kotkaan ja viettämään viikonlopun siellä. Kävimme ensimmäistä kertaa koko kesässä Pyörämummin mökillä ja juhlimassa hänen synttäreitään. Meillä on ollut lapsiystäviä ja me olemme tehneet yks-kaks-reissun kylään. Olen huomannut olevani aika sumussa koko kesän. Eritoten olen tajunnut, kuinka huono ystävä olen ollut kesän aikana. On ollut paljon suunnitelmia ja olisi pitänyt -juttuja. Olen ollut väsynyt vastaamaan viesteihin tai laittamaan niitä. Jokainen ystävieni lähettämä viesti tai puhelu ovat lämmittäneet sydäntä enemmän kuin kukaan osaa kuvitella. En vain ole jaksanut ja siitä olen kokenut huonoa omaatuntoa. Kaikki läheiseni ovat olleet mielessäni vahvasti, olen kiittänyt heitä mielessäni olemassaolollaan ja pyytänyt hiljaa anteeksi omaa tilannettani. Olen päättänyt, että kunhan pahimmat myrskyt ovat ohi, olen taas sellainen ystävä, jollaisen läheiseni ansaitsevat.


Tällä lomalla on vielä tarkoitus mennä Flow-festareille, ottaa aurinkoa ja lähteä yhdelle hotelliviikonlopulle Mimmin, hänen bestiksen ja omani samanlaisen kanssa. Pitäisi hoitaa virallisia asioita, keskittyä koulun aloittamiseen ja nauttia jäljellä olevista lomapäivistä.


Miten teidän kesä on mennyt?3 kommenttia

 1. Kuulostaa ihanalta kesältä, vaikkin on/oli rankka. :)
  Oman lomani aloitin Ruissilla ja lopetin Blockiin. Festarit♥ Niiden väliin on mahtunut kaupunkijuhannus, mökkeilyä, Lintsiä, lapsen kanssa oleilua, lenkkeilyä ja paljon jätskiä! :D

  VastaaPoista
 2. mulla tulee korvista tuo vaginamuffinien korostaminen :/ Ihan kivaa, että oot ylpeä tulevasta ammatistasi, mutta tuon asian esiintuominen on tylsää. Eiköhän jokainen täysjärkinen ihminen tajua, miten nuo muffinit tehdään...

  VastaaPoista
 3. Eihän sitä koskaan tiedä. :-D Ootko törmännyt muihinkin samanlaisiin muffiniohjeisiin, vai tuliko jo ekasta kerrasta korvista muffinit?

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!