Keppihevoskisojen mestarit

eevi_sydamenasialla_kepparikisat5 eevi_sydamenasialla_kepparikisat4 eevi_sydamenasialla_kepparikisat2 eevi_sydamenasialla_kepparikisat eevi_sydamenasialla_kepparikisat3

Kesän harmaista sävyistä huolimatta olemme viettäneet pientä kesäkivaa lasten kanssa. Yksi tämän kesän hiteistä oli ehdottomasti Kungsbackan kotieläinpihan yhteydessä pidetyt keppihevoskisat. Mimmi osallistui kisoihin Sirius-ratsullaan näyttely- ja esteratsastusluokkiin. Näyttelyssä Mimmi sijoittui ratsunsa kanssa toiseksi ja esteratsastuksessa ilman yhtäkään virhepistettä viidenneksi. Mukaan otettiin Mimmin hyvä tarhaystävä ja hänen rempseä äitinsä. Tuisku istui äitien kanssa yleisössä, hätisteltiin äkäisiä ampiaisia ja kannustettiin tyttöjä.

Ennen kisoja haimme matkaevääksi hampparit, syötiin ne tien varressa ja kuunneltiin musiikkia. Kotiin jäi sotkut, viikkaamattomat pyykit, imuroimaton lattia ja huolet. Mukaan pakattiin vain kamera, aurinkorasva ja leikkimieltä. Päivä oli sen verran mukava, että ensi kesänä on osallistuttava uudelleen. Mukana ei ollut näissä kisoissa yhtään poikaa, mutta ensi vuonna saatan ilmoittaa myös Tuiskun mukaan. Kisoissa oli ihana nähdä hienoja itse tehtyjä ratsuja ja kauniita ostettuja ratsuja. Myös meidän tyttöjä vanhempia osallistujia oli mukana, joka oli mahtavaa sekin.

Itse kotieläinpiha jäi vielä korkkaamatta, mutta vielä on kesää jäljellä. Matkalla keppihevoskisoihin jäi yksi pienoismallimaailma, jota olen ajatellut meidän retkikohteeksi myös. Omasta lomasta on kulunut jo yli viikko, joka nostattaa helteen lisäksi muutaman ylimääräisen hikikarpalon otsalle. Niin paljon olisi tehtävää lasten kanssa, ehkä jotain yksin ja akkuja pitäisi saada ladattua ennen koulua ja syksyn muutoksia. Nämä pienet hetket kun ovat niin tärkeitä meille kaikille. Nyt on vain otettava kaikesta ilo irti.

Kungsbackan kotisivut


Kungsbacka FacebookissaEi kommentteja

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!