Eka kerta

eevi_sydamenasialla_flowssa3 eevi_sydamenasialla_flowssa2

Mun eka kerta Flowssa on nyt koettu. Eikä tässä voi muuta sanoa kuin huhuh! Livemusiikin, ystävien ja oman ajan voima on uskomaton. Fiilistelin Scandinavian Music Groupia, Manic Street Preachersia, The Nationalia ja Kavinskya. Olin varautunut vain yhden päivän lippuun, joten sunnuntain missaaminen harmittaa todella paljon. Eilen Flown lavalle nousi nimittäin Röyksopp ja Robyn sekä Outkast. Mutta mie kuvittelen, että ne eivät olleet siellä  - ja kuvittelen, etten nähnyt tätä videota. Kyllähän sitä yhdelle illalle tulikin bailattua ja tanssittua aika hyvin, vaikka yhden päivän olisi vielä jaksanutkin.

Visuaalisesti Flow oli upea, sen värit, suunnittelu ja valot toivat ihan omanlaisen fiiliksen. Ruoka oli hyvää ja musiikki erinomaista. Mulle festarit ovat aina festarit ja kokemuksena ne ovat unohtumattomat. En henkilökohtaisesti ole tutustunut Flown ideologiaan sen kummemmin, enkä ehkä siksi ymmärrä siitä mahdollisesti nousevaa keskustelua. Vitsailin kyllä aluksi kaverin kanssa, että mitenhän me nyt sinne pukeudutaan, mutta tosiasiassa me lähdettiin tanssimaan ja kuuntelemaan musiikkia. Itse jäin niin hyviin tunnelmiin, että ensi vuonna on yritettävä päästä uudelleen. Jotenkin mie vaan tykästyin siihen.

Sunnuntaina festarikansa sai ottaa lapsetkin mukaan, joka on mahtava juttu. Itse olen kyllä sen verran itsekäs, että omat lapset olisivat jääneet kotiin - vielä tässä iässä. Eihän sitä koskaan tiedä, jos lasten kanssa uskaltautuisin festareille, mutta ei vielä. Olen itsekin lapsena ollut mukana Pori Jazzeissa ja muissa konserteissa äitini kanssa. Ja olivathan ne unohtumattomia kokemuksia lapselle. Mutta on se äidin oma aikakin tärkeää, joten jos pääsee kerran kuuntelemaan livemusiikkia ja nauttimaan kesäpäivästä ystävien kanssa, niin teen sen vielä tällä hetkellä ilman lapsia.

Oliko kukaan lukijoista sunnuntaina Flowssa lasten kanssa? Tai yksin? Lähtisittekö te lasten kanssa festareille?

1 kommentti

  1. […] joka oli elokuun ihana piristys. Niputin kesän ja kesän voimabiisit pakettiin. Kävin Flowssa ensimmäistä, mutta en viimeistä, kertaa! Työt loppuivat heinäkuun lopussa ja koulu jatkui elokuun puolessa […]

    VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!