Blogivinkkejä!

Mulla on ollut tämän kesän sattuneesta syystä aika huono blogidraivi. Itseääkin ärsyttää, mutta kun ei irtoa, niin ei irtoa. Kauan panttasin omaa tilannettani, enkä siksi ole voinut olla täysin rehellinen. Voimat ovat menneet muihin ajatuksiin ja kirjoittaminen on ollut aikamoista pakkopullaa. Sanomattakin on selvää, että pientä kriisiä tämän blogin osalta on ollut ilmassa.

Mutta todella monessa blogissa näitä hiljaisen kauden jaksoja löytyy ja monesti sieltä palataan hyvissä voimissa. Olen kesällä lukenut myös aika vähän blogeja (lue: en yhtään), mutta onneksi niitä suosikkeja voi lukea siitä, mihin on jäänytkin. Luin ennen aivan todella paljon blogeja, siksi itsekin aloitin bloggaamisen. Tietysti blogitaipaleeni huippuhetkiä oli siirtyminen Kaksplussaan, josta olen edelleen enemmän kuin innoissani. Mutta kun ei omat voimat riitä, niin on jostain karsittava. Kesällä karsin todella paljon tästä bloggaamisesta.

Nyt edessä on vielä muutto ja uuden opettelu, joten tulee olemaan aikamoinen puristus edessä. Tottakai toivon, että matkassa pysytte, mutta käykää ihmeessä tutustumassa seuraaviin omiin suosikkeihini. Kertoo myös omia blogivinkkejä tai omia blogeja luettavaksi starttaavaan syksyyn.

ytumamatambien


Y Tu Mama También Millan ihanan aito ja raikas blogi lapsiperhearjesta, joka sisältää suoria mielipiteitä ja rehtiä meininkiä. Milla on entinen Periaatteen nainen, joka oli hetken blogilomalla, mutta palasi onneksemme takaisin! Millan perhe lisääntyi vasta kolmannella pienellä kääröllä, joka nähdään Instagramin mukaan tulevassa Kaksplussassa!! Milla ROCKS!


visuaalisestivaativa


Visuaalisesti vaativa Ainon olen muutaman kerran tavannut livenä - ja vau, mikä nainen! Siinä on elinvoimaa ja naurua pienessä koossa, mutta uskallan sanoa, että suuressa sydämessä. Ainon kuvat ovat aivan mahtavia, joita katsoo mielellään uudelleen ja uudelleen. Ihana blogi ja ihanat valokuvat. Pieniä palasia elämästä ja arjen varrelta. Tykkään!


sattumalta


Sattumalta tarjoaa myös kauniita kuvia arjen keskeltä ja hyvän visuaalisen silmän läpi. Blogi, jonne saa hukutettua itsensä pienen arjen palasien keskelle ja josta tulee auttamatta hyvä mieli! Välillä sitä vain tarvitsee jotain kevyttä ja helppoa kauniiden kuvien muodossa. Täältä sitä saa.


kasvukausi


Kasvukausi jatkaa aikalailla samanlaisella linjalla, kuten Sattumaltakin. Kun oma kamera on viettänyt pitkää siestaa, niin muiden kamerat laulavat ja tuottavat entistä kauniimpia kuvia. Jotenkin on toisaalta kipeää ja toisaalta voimauttavaa lukea muiden perheiden arkea, jossa se onni ja hyvä olo huokuu blogin teksteihin asti. Kasvukaudessa kasvaa myös pieni iso vatsa, joita kuvia on ihana selailla myös.


onnistain


Onnistain on puolet sinun on blogi, jota luin jo ennen Porvooseen muuttoa. Sitten sattuman kautta Heurekassa huomattiin Mimmin kanssa, että meidän lapsethan tuntevat toisensa. Siitä se tutustuminen lähtikin ihanan Katrin kanssa, joka on mieletön superpakkaus! Blogikin on aika mahtava kaikkinen kuvineen heidän kauniista kodista ja arjesta.


krissenshow


Krissenshow jatkaa samalla linjalla kauniiden kuvien blogeissa. Varsinkin Krisseä on ollut kiva seurata Instagramissa, jonne päivittyy kauniita kuvia kuten blogissakin. Ehkä minulla nyt vain on tälläinen kuvapainoitteisten blogien kausi, koska voimat pitkien tekstien lukemiseen ovat rajalliset. Mutta onneksi kauniista kuvista voi inspiroitua yhtä hyvin ja niitä on helppo ihastella vaikka puhelimella selaillessa.


pinkbubblePink Bubble tarjoaa bloggaajille hyviä vinkkejä, kokemuksia ja mielipiteitä blogimaailmasta ja käyttökelpoisia asioita käytettäväksi omaan blogiin. Pink Bubblesta tuli aika nopeasti suosittu blogi, eikä ihme. Minusta jokaisen bloggaajan kannattaa ainakin selailla Susannan tarjoamia juttuja.


ps. Kaikki kuvat on kopioitu blogien sivuilta ja jos koet, että tein väärin kopioidessani juuri sinun blogisi headerisi, niin LET ME KNOW. Kiitos ja anteeksi!14 kommenttia

 1. Voi sua ihanaa! :') Tunne on täysin molemminpuolinen! <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos sinä ihana nainen (niin sanoista kuin kävijäpiikistä :D ).
  Mutta nyt kasvatat sit itsellesi myös blogirintamalla munat (tiedän, että tosielämässä sellaiset on, henkistä laatua siis): Hyvä blogi, ei mitään syytä dissata itseään, ole ylpeä: Kirjoitat monipuolisesti ja ajatuksia herättävästi, ja vielä aika usein, ja missä olosuhteissa! Että nainen leuka pystyyn, keep up the good work!

  VastaaPoista
 3. Voi Eevi ihana! Täältähän oli vyörynyt melkoinen katselijaryöppy blogiini :D Kiitos ihanista sanoista.

  Draivit tulee ja menee, mutta kyllä ne (me) lukijat täällä pysymme. Minun piti jo aiemmin kommentoida (kesä on täälläkin verottanut bloggaamista) että ihana kuinka olet pysynyt samana suloisena itsenäsi. Tekstisi ovat hirmu herkkiä ja hauskoja, ja vaikka ei ehkä samassa elämäntilanteessa ollakkaan, voin hirvittävän hyvin samaistua sinuun. Yhdyn Millaan, keep up the good work!

  VastaaPoista
 4. Kiitos blogivinkeistä, täytyypäs kurkata. Uusia blogeja on aina kiva löytää lukulistaan :) Arjen ajatuksia, lastenvaatehuumaa sekä elämää kahden pienen pojan kanssa löytyy blogistani lastenhuoneenkapina.blogspot.fi

  Tervetuloa kurkkimaan!

  VastaaPoista
 5. Oi kiitos kauniista sanoista! <3 ja kuule, sun blogi on aivan mainio. Tykkään tosi paljon ja aina luen postaukset, joskus vähän viiveellä mutta kumminkin. Tsemppiä arkeen ja muutenkin!

  VastaaPoista
 6. Voi ei, ihana sinä! <3

  Vaikka en kesän aikana olekaan ollut mikään prokommentoija, niin menossa mukana silti ollaan jatkuvasti :)

  VastaaPoista
 7. Milla, juuri tämän takia YOU ROCK! Tuli heti itsevarmempi oli. <3

  VastaaPoista
 8. Kiitos, Ada! Olet ollut kauan blogirintamalla yksi lemppareistani ja olet jättänyt aina ihania kommentteja. Olet ihana! <3

  VastaaPoista
 9. Kiva, kiitos blogivinkistä! ;-)

  VastaaPoista
 10. Kiitos sulle todella hyvästä blogista!!

  VastaaPoista
 11. Mullakin on tuo kommentointi jäänyt ihan tyystin. Silti luen niitä lemppareita ja ihastelen niitä juttuja sekä hienoja kuvia.

  Kiitos sulle kommentista ja hyvästä blogista! <3

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!