30 DAY SHRED ja muuta urheiluhulluutta

eevi_sydamenasialla_urheiluhullueevi_sydamenasialla_urheiluhullu2 eevi_sydamenasialla_urheiluhullu3 eevi_sydamenasialla_urheiluhullu4 eevi_sydamenasialla_urheiluhullu5 eevi_sydamenasialla_urheiluhullu6 eevi_sydamenasialla_urheiluhullu7 eevi_sydamenasialla_urheiluhullu8

Se on taas arki ja paluu rytmiin. Arkirytmissä on aina pakko olla jotain omaa mukana koulun ja kodin lisäksi. Mulla menee vähän kaikki kausittain - on kauhea tarve askarrella, ommella tai urheilla. Nyt on selkeästi alkanut urheiluhullun aikakausi. Viime kesänä hankittu Jillian Michaelsin neljän DVD:n boksin (jo kerran aloitettu) 30 day shred pyörii tällä hetkellä omassa ohjelmassa. NYT olisi tarkoitus oikeasti vetää 30 päivän ohjelma läpi, ilman lipsumista ja kovalla menolla. 20 minuutissa tulee ehdottomasti hiki ja lihakset kipeiksi - ja kuulemma tuloksia.

Satuinpa vielä ostamaan Stadiumista suht edullisesti juoksukengät ja niitähän oli kokeiltava samana päivänä. Vaikka kuinka sitä yrittää venytellä, niin etureidet huutaa rappusia noustaessa kipeää. Silti, nyt tai ei koskaan, on otettava otetta omaan urheiluhulluun. Kesällä sitä vaan lipsuu liikaa herkuttelun puolelle ja tunnin päästä sipsipussista on morkkis. Liikunta tuo muutenkin hyvän olon, koska sitä tekee itselleen, vailla sen suurempia tavoitteita.

Jillianin ohjelmat eivät vie paljoa aikaa - eikä rahaa, kun sen kerran panostaa boksiin. Olohuone muuttuu lasten mentyä nukkumaan omaksi saliksi, jumppamatto vieritetään nukkamaton tilalle, kengät jalkaan ja painot käsiin. 30 day shredin 20 minuutin ohjelman jaksaa hyvin vetää koulupäivän jälkeenkin - kun on tarpeeksi itsekuria. Laitan mielummin oman soittolistan soimaan taustalle, niin samalla saa vähän motivaatiota, kun Britney Spears laulaa taustalla "work, bitch!"

Mitä juoksemiseen tulee, niin olen siinä ollut aina huono. Pyöräily on enemmän mun juttu. Nyt olisi siitä huolimatta tarkoitus aloittaa vaikka sillä, että juoksee lyhtypylvään luota toiselle. Hiljalleen ja omaan tahtiin. Eikä mikään piristä kesän loppuessa enempää kuin värikkäät kengät.

Onko muillakin alkanut kesän jälkeen oma liikuntaprokkis? Mitä te suositte?

5 kommenttia

 1. Oon miettinyt itsekin noiden Jillianin treeniohjelmien hankkimista! Mistä hankit omasi? :)

  VastaaPoista
 2. Moi!

  Tein itse ennen häitä 30day Shreddiä ja tuli kyllä hyviä tuloksia :)! Löysin videot youtubesta, nii ei tarvinnu ees maksaa mitään. Jillian on kova muija ja huh mikä hiki tuli :D!

  Tsemii Shrediin :)!

  Täältä
  voit käydä kattomassa millasia tuloksia ite sain aikaseksi :).

  VastaaPoista
 3. Mie kokeilen viime kesänä ennen boksin hankkimista Shrediä YouTuben kautta, mutta en löytänyt level 3 mistään. :-(

  Hienoja tuloksia olit saanut! Siihen pyritään täällä myös!

  VastaaPoista
 4. Itse olen tehnyt ainoastaan level 3 nyt. Ykkösestä aloitin. Kakkonen saa minulla olkapäät ja niskan täysin jumiin punttien nosto osuudessa. Kolmonen on aivan huippu. Hiki tulee kovemmallekin kuntoilijalle 20min. Juuri sopiva äidille jonka lapset nukkuvat 30min. Laittakaa vinkkejä jos YouTubessa on muita hyviä ja tehokkaita videoita bongattu. Level kolmosta kuitenkaan kuukautta jaksa tehdä,alkaa tympimään.

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!