Ideoita tytön synttäreille

kakkukollaasi karkkikollaasi popcornkollaasi muffinit juomatkollaasi hattukollaasi valokuvakoppikollaasi

Tytöllä on tulossa kahtena viikonloppuna 6-vuotisjuhlat. Kesälomien ja reissujen takia tänä vuonna yritän saada mahdollisimman monen vieraan pääsemään juhliin. Viime kesänä kun osaanotto oli vähäinen. Minua ei edes haittaa järjestää juhlia kaksi kertaa, koska tykkään lastenkutsuista. Niissä saa ihan oikeutetusti olla vähän höpsöjä ja söpöjä juttuja.

Suurimman osan rekvisiitasta olen saanut haalittua kesän sateita uhmaten. Muuten etsin vielä hätäpäissäni inspistä juhliin - päivää ennen h-hetkeä. Varsinaista teemaa ei ole, vaan synttärit saavat olla hyvä sekoitus tyttömäisyyttä, kesää ja hauskuutta. On vesimeloni-viiri, riikinkukko- ja kuumailmapallo-drinkkitikkuja, keltaisia pilkullisia juomamukeja, söpöjä lintuaiheisia muffinivuokia ja itse tuunattuja ilmapalloja. Enää puuttuu juhlista aurinko jota on huomiseksi luvattu, jotta juhlat saadaan levitettyä ulos asti.

Pinterestissä selaillessani sain idean jo ostettujen sormiviiksien lisäksi askarrella yön pimeinä tunteina valokuvia varten hauskaa rekvisiittaa. Ostin Tigersistä viiksitatuointeja, joita voi laittaa omaan sormeen tai nenän alle. Näissä viiksissä olisi tarkoitus esiintyä juhlakansan kanssa. Näiden lisäksi sain yhtäkkiä idean askarrella muutakin rekvisiittaa kuviin. Samoin kuin tehdä värjättyjä karamellipopcorneja. Iso osa tarvikkeista tytön synttäreiden ensimmäiseen osaan on jo hankittu. Kuten selkäkivusta huolimatta pakastimeen on muutama must have -leivonnainenkin leivottu. Kutsukortit yritin tehdä valmiiksi jo muutama viikko sitten, mutta lopulta kutsut lähtivät eteenpäin tekstiviestein.

Tykkään järjestää juhlia. Se stressi ennen niitä vaan tuppaa laittamaan sormen suuhun. Olen huono koristelemaan leipomuksia, joten yritän päästä kakun koristelussa vähällä. Kermavaahto, mansikat ja vaahtokarkit saavat luvan olla kakun päällä ilman suurempaa asettelua. Muffinit kuorruta tänäkin vuonna, joiden päälle löysin humoristiset koristeet ja sokerihelmiä (viime vuonna oli pakko, koska niistä tuli rumia ja levinneitä). Rocky road brownie kelpaa makunsa ja näkönsä puolesta jo sellaisenaan. Yhden suolaisen piirakankin sain tehtyä pakastimeen. Muuten lastenjuhlien tapaan pöytään päätyy sipsiä ja karkkia, juustopizzaa, nakkitikkuja ja karjalanpiirakoita.

Odotan päivistä hauskoja ja iloisia. Toivon, että jokainen vieras kaivaa itsestään hulluttelevan lapsen ja otattaa sankarin kanssa rekvisiitan kanssa yhteiskuvia. Minun tyttöni täyttää 6-vuotta! <3

2 kommenttia

  1. Meilläkin juuri vietettiin pojan ja tytön synttäreitä. Rakastan juhlia, mutta tunnistan minäkin tuon stressin. Ja runsauden pulan!
    Kun on niin ihania ideoita, jotka haluaisi kaikki tehdä. Esimerkiksi pienille tytöille sopivia ihania kakkuja. Ja kun ei kuitenkaan voi seitsemää kakkua kerralla tarjota... Ja aina se pieni paniikki kuitenkin, että jos ei enää ensi vuonna vaaleanpunainen kerroskakku kelpaakaan :)
    Yritin siis pysyä erossa turhista koristeista, jotka vain haukkuisivat massaan. Keskityin suuriin linjoihin, tänä vuonna isoihin paperipalloihin ja pöytäliinoihin. Ja kukkiin, kun kesä on.

    VastaaPoista
  2. Mitä tykkäsit synttäripostauksestani? Vielä toiset juhlat järjestettävänä. :-D

    VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!