Herkku kerran vuodessa: menossa kampaajalle

kiharatkollaasi otsiskollaasi väriäkollaasi

Olen menossa lauantaina kampaajalle. Viime kerrasta on vuosi. Silloin olin vielä vaaleahiuksinen. Nyt olen punatukkainen, joka kaipaa edelleen väriä ja räväkkyyttä. Aion mennä ystäväni suosituksesta yhdelle kampaajalle täällä Porvoossa, joka on kuulemma erikoistunut värjäyksiin. Haaveilen liukuvärjätystä tukasta, joten odotukset ovat korkealla. Edelleen pidän hiusten pituuden, mitä nyt latvoista on miinustettava huonot pois. Olen myös alkanut haaveilemaan pitkästä otsatukasta, joka ulottuu melkein silmälaseihin asti. Sellaisesta hivenen seksikkäästä otsatukasta. Aion kertoa vaatimukseni hiustaikurille ja hän tehkööt loput. Hiuslaatuni on kuitenkin tyypillinen suomalainen - ohut ja hento. Saa nähdä, millaisena tulen kamppaajalta pois. Juuri päivää ennen tytön synttäreitä. Nyt on sellainen olo, että ainoastaan lyhyeksi kynitty, vihreäksi värjätty ja minut rumaksi tekevä lopputulos saa kyyneleet silmille. Muuten olen avoin ja annan niin sanotusti palaa. Ne on vaan hiuksia. Me eletään kerran. Kaipaan jotain uutta. Tarvitsen sitä. Nyt antaa mennä!

Onko luottokampaajallani viimeisiä sanoja? Muuta kuin, että et ala enää vaalentamaan hiuksiani, jos sille päälle satun? Mitä muut ovat mieltä kuvista? Olenko menossa metsään vai kohti onnistumista?

6 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää! *peukku* Itse oon kans päätynyt tohon otsikseen, enää puuttuu soitto kampaajalle... Ja heiii, mikä on tuo kampaaja johon olet menossa?!?

  (laita yv jos et täällä halua kertoa, mulla on hyvä kampaaja hakusessa myös...)

  VastaaPoista
 2. Sä oot nätti ja otsatukka voisi tosiaankin sopia hyvin tasapainottamaan mittasuhteita, koska otsasi on aika korkea. Kampaaja sit tietää, millainen se otsis kantsii olla. Mun mielestä joku sun kuva vaaleahiuksisena passas paremmin kuin tuo punainen, mutta joku suklaanruskea toisi sun silmät parhaiten esille :) pääasia tietty on, että itse viihtyy hiuksissaan ja siksi sun valitsema malli ja väri tulee olemaan paras!

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Samanlaisia ajatuksia minullakin on tuon korkean otsan takia. Yksi ainoa miinus on se, että minulla menee jakauksen kohdalla todella voimakas pyörre, joten saa nähdä, kannattaako otsatukka ollenkaan. :-)

  VastaaPoista
 4. Mie laitan sulle viestiä. ;-)

  VastaaPoista
 5. Hei! Miten tämän kanssa kävi???

  VastaaPoista
 6. Mie postaan uudesta tukasta pian. ;-)

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!