(Sairastelu)päivä kuvina

Vitsit, että mie oon aina tykännyt lukea ja katsella toisten bloggaajien päivä kuvina -postauksia. Vaikka eihän kuvat kerro koko totuutta, niin silti on välillä niin mukavaa hypätä postauksen verran toisen arkeen mukaan. Meillä sairastettiin yhden karhunpojan voimin ennen juhannusta. Kerroinkin videopostauksessani, että olen ottanut pitkin päivää kuvia. Ennen näitä päivä kuvia -postauksia tuli tehtyä paljon enemmän. Oli aika hauskaa taas ottaa otos sieltä ja toinen täältä koko päivän ajan. Mitä te tykkäätte näistä? Vai tykkäättekö ollenkaan?

eevi_sydamenasialla_paivakuvina eevi_sydamenasialla_paivakuvina2 eevi_sydamenasialla_paivakuvina3 eevi_sydamenasialla_paivakuvina4 eevi_sydamenasialla_paivakuvina5 eevi_sydamenasialla_paivakuvina6 eevi_sydamenasialla_paivakuvina7 eevi_sydamenasialla_paivakuvina8 eevi_sydamenasialla_paivakuvina9 eevi_sydamenasialla_paivakuvina10 eevi_sydamenasialla_paivakuvina11 eevi_sydamenasialla_paivakuvina12 eevi_sydamenasialla_paivakuvina13 eevi_sydamenasialla_paivakuvina14 eevi_sydamenasialla_paivakuvina15 eevi_sydamenasialla_paivakuvina16

Nyt kun näitä kuvia katsoo, niin meidän päivästä tulee kauhean seesteinen ja rauhallinen tunnelma. Siitä nimittäin puuttuu ne olennaiset: jatkuva rään pyyhkiminen, Tuiskun hippaaminen kuumeestaan huolimatta, Mimmin niskojen nakkeleminen välillä minulle ja joskus veikalle, äidin epätoivoinen lösähtäminen päikkäriaikaan sohvalle kahvikupin kanssa ja päivän äänet ja kolinat. Mukava päivä meillä oli, en mie sillä. Kuitenkin päätin jättää siitä räkäisestä harsosta kuvan ottamisen pois, oman vähemmän hymyssä olevan naaman peiliin ja Mimmin kädet puuskassa olemisen ikuistamatta. Vaikka juuri sitä rehellistä arkeahan nekin ovat - sitä aitoutta, jota yritän itsestäni antaa blogiini.

Facebookissa taisi olla alkukesästä meneillään haaste, jossa piti ottaa kuvia päivästään ja julkaista ne aikajanallaan. Kivoja niitäkin oli katsoa, mutta ehkä jäin niissä kaipaamaan (kuten nyt omassa postauksessani) sitä rehellisyyttä, miltä näyttää heti herättyään, kuinka likainen on keittiö ruokailun jälkeen tai miltä näyttää lapsen ravaaminen ennen nukkumaanmenoa. Ehkä haastankin itseni ja otan joku vapaapäivä seuraavaksi juuri sellaisia päivä kuvina -otoksia, jossa päätähtinä ei ole juuri siivotut nurkat tai vastapesty tukka. Kivojen kuvien taakse on hyvä piiloutua arjen puuduttavammalta puolelta, mutta vertaistuen merkeissä seuraavaksi sellainen postaus. Miltä kuulostaisi?

Ei kommentteja

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!