Värikäs lastenhuone pojalle

beevi_sydamenasialla_lastenhuoneet (26) beevi_sydamenasialla_lastenhuoneet beevi_sydamenasialla_lastenhuoneet (1) beevi_sydamenasialla_lastenhuoneet (2) beevi_sydamenasialla_lastenhuoneet (3) beevi_sydamenasialla_lastenhuoneet (7) beevi_sydamenasialla_lastenhuoneet (8) beevi_sydamenasialla_lastenhuoneet (12) beevi_sydamenasialla_lastenhuoneet (16) beevi_sydamenasialla_lastenhuoneet (17) beevi_sydamenasialla_lastenhuoneet (21) beevi_sydamenasialla_maanantai (23) beevi_sydamenasialla_maanantai (33) IMG_3523 IMG_3912 IMG_6253

Lastenhuoneteemalla jatketaan vielä, sillä tässä on kuvia meidän 2,5-vuotiaan Tuiskun huoneesta. Pojan huone on sisustettu lahjoitetuilla tai lahjaksi saaduilla huonekaluilla. Monet leluista on kulkeutunut muutaman muun lapsen kautta tai lahjaksi saatuja. Maton valitsi isi, koska pojan huone ei ole kunnon huone ilman automattoa. Vuoteen poika sai myöskin lahjaksi, kuten siskonsa. Valkoraidallinen rahi on minun lapsuudestani vanha nahkarahi, jonka päällystin muutama vuosi sitten. Tuiskun huoneessa on myös alunperin olohuoneen jalkarahiksi kaavailtu pallerorahi ja leikkeihin tarkoitetut hauskat donitsit. Kiikkutuoli tulee isäni äidin kodista. Seinillä olevat viirit on minun nopeasti askartelemia. Muumitalon Tuisku peri siskoltaan, joka onkin yksi lempileluista. Seinän pöllöt pyysin ystävääni maalaamaan muuttomme yhteydessä. Sama ystävä on maalannut Mimmin nimen hänen huoneeseensa.

Tuiskun huone on aikalailla tälläinen kerää ja liitä yhteen -mentaliteetilla koottu. Sieltä löytyy väriä, lemppariautoja, teltasta piilopaikka ja unipupu sängystä odottamassa. Minusta on ihanaa, että lapsille on omat huoneet, koska näin kavereiden kanssa voidaan leikkiä rauhassa, yöt saa nukkua itsekseen, eikä tulevaa eskarilaista häiritse pikkuveikan huseeraaminen vieressä. Saa nähdä, missä vaiheessa poika pyytää pöllöt maalattavaksi piiloon, muumitalon toimittamista eteenpäin tai pehmolelujen piilottamista. Siihen asti näillä mennään.

1 kommentti

  1. Kivalta näyttää kyllä pojankin huone, ja noi pöllöt on aivan ihanat!!

    VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!