Sydämen asialla bannerin tarina

Muutostani Kaksplussan alle on jo yli kuukausi. Muuttoni yhteydessä osoitteen lisäksi muuttui myös blogin banneri. Vielä blogspotissa blogatessani minulla ehti olla bannerina pelkkä teksti ja blogin kuvaus. Ehtihän blogi olla pystyssä yli kaksi vuotta. Oli kuvakollaasia jos monenlaista ja viimeisenä blogin nimi ruusuinensa. Vaihdoin hyvin usein mieltäni bannerin suhteen. Aina muiden bannerit olivat hienompia ja haaveilin niin monesta bannerista samaan aikaan, että en itsekään pysynyt perässä.

Olen jo kauan halunnut toteuttaa banneriin liittyvän villin unelmani. Kaksplussan puolella toiveeni kävi toteen, josta olen enemmän kuin iloinen! Bannerin teksti on nimittäin 5-vuotiaan tyttäreni, Mimmin, käsialaa! Tärkeää oli myös saada tekstin lisäksi hänen piirtämänsä sydän. Jos joskus banneriin saisi otettua uuden kuvan, niin tämän tytöni fontin haluan ehdottomasti säilyttää. Fontin takana on oma rakas tyttö ja samanlaista ei ole kenelläkään muulla. Pojan kynästä olisi tullut pelkää sotkua, jotka ovat yleensä hänen mukaansa kukkia.

Blogini bannerin kuvan takana on taas yksi sunnuntaiaamu. Joudun maanittelemaan usein perheen Ukkoa ottamaan minusta kuvia blogiini. En tiedä, johtuuko hänen haluttomuutensa kuvata hänen omasta kriittisestä kuvaajasilmästä vai mistä, mutta tämäkin iloiselta näyttävä kuva oli työn takana. Ensin piti lapset saada istumaan nätisti ohjelman ääreen. Valaistusta täytyi fiksailla, koska silloin mentiin vain ulkoa paistavan valon ja yhden pöytälampun turvin. Hiukset oli huonosti. Mies vaimoinensa kärttyinen ja fiilikset ottaa uuteen blogikotiin kunnon kuvia oli nollassa. Hetken siinä väännettiin, että kuinka saataisiin kuvaaja ja kuvattava hymyilemään. Ensimmäiset otetut kuvat olivat niin happamia, että ne olisi sopineet sitruunamainokseen. Onneksi taistelua ei kestänyt kauaa, vaan yhden huonon vitsin saattelemana alkoi kumpaakin naurattamaan. Vaikka kuvia otettiin todella monta, hyviä jäi jäljelle vain kourallinen. Blogini bannerissa oleva kuva on yksi niistä.

Hieman käteni näyttävät mielestäni kuin suoraan spagettikoneesta tulleilta, muodottomilta ja ihan valkoisilta. Naamani tuppaa aina näyttämään leveältä, huulet tiukasti yhdessä koska hymy on ujo ja otsani on aina ollut korkea, joka vaan korostuu melkein jokaisessa kuvassa. Mutta siinä mie nyt olen. Koska lapset pysyvät takaraivoinensa vain blogin postauksissa mukana, niin ajattelin, että oma naama on ihan jees olemaan blogini lippulaivana. Hiuksen väri vaihtoi punaisempaan, mutta sillä nyt on vähemmän merkitystä. Blogin alussa olin aivan anonyymi, joten nyt, yli kahden vuoden jälkeen on iso juttu, että olen omilla kasvoillani ja ihan bannerissa asti. Hieman se aluksi jännitti, mutta nyt siihen on jo tottunut.

Mitä te olette mieltä blogin bannerista? Millainen banneri on teidän mieleen yleensä? Ja millainen banneri teidän omissa blogissa komeilee tai millaisesta bannerista haaveilette? Kuinka iso merkitys teidän mielestä on koko bannerilla? Ja olisitteko itse valmiita maksamaan bannerista?

7 kommenttia

 1. Spagettikoneesta :D Höps!
  Musta toi "fontti" on ihana! <3
  Mä nyt olen ehkä väjän puolueellinen mutta tykkään bannerista kovasti. Jos jotain välttämättä pitäisi muuttaa, niin voisin kokeilla vaikka vihreää taustaa.
  Tai kuviollista! Mekko on kuitenkin mustavalkoinen niin ei mene liian rauhattomaksi :)

  VastaaPoista
 2. Sun banneri on ihana! Tukka on hyvin, hymy on kaunis, otsa ei yhtään liian korkea eikä naama leveä. <3

  Mun mielestä mitä selkeämpi ja yksinkertaisempi banneri niin sen parempi. Eli kuten sulla nyt! Jos siinä on paljon kuvia, niin ei niitä tule itse ainakaan edes sen kummemmin katsottua. Itsellä on kyllä nyt vähän tylsä banneri kun on pelkkä nimi, mutta laiskuuttani en ole nyt jaksanut tehdä uuttakaan...

  VastaaPoista
 3. Heippa, asian vierestä: mitenkähän tän kaksplussan osoitteen saisi päivittymään omalle luulistalle bloggerissa? Jostain syystä ei hyväksy mitään noita kaksplussan blogeja. Jää aina pimentoon kun tulee uusia postauksia.

  VastaaPoista
 4. Pidän banneristasi. Selkeä ja yksinkertainen, ei turhaa prumeluuria - tukkasi mukava "väriläikkä"

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, kiitos kaikille kommenttia jättäneille! <3

  VastaaPoista
 6. Heippa!

  Kokeile laittaa osoitteeksi tämä: blogit.kaksplus.fi/sydamenasialla/feed

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!