Ruskis

Pyörällä kulkiessa sitä näkee enemmän kuin autossa istuessa (yllätys). Kevään saapuessa olen päässyt päivittäin pyöräilemään, joka on tehnyt hyvää niin kunnolle, keuhkoille (astma) kuin mielelle. Mutta niin tekee pyörän selästä bongatut maisematkin, joista osa täytyy tallentaa kameraan. Usein täällä Porvoossa käy niin, että kuvia tulee otettua Vanhasta kaupungista, niistä vanhoista taloista ja putiikeista. Mutta lähellä porvoon jokea, Rantakatua pitkin kulkiessa sairaalalle päin on maisemat kauniiseen Ruskikseen, luonnonsuojelualueeseen Porvoossa. Ja tämä kuvissa näkyvä maisema on pieni osa kaunista ruovikkoaluetta. Ja tämä on paljon sanottu tälläisenä citytyttönä, joka nauttii juoksevasta vedestä ja televisiostaan.

Meillä oli ennen koko perheen tapana käydä luontopoluilla yhdessä Mimmin ja Ukon kanssa. Muutamaan otteeseen oli Tuiskukin mukana vauvana. Nyt luontopolut ovat jääneet vähemmälle, mutta tänä kesänä voisi ottaa missioksi käydä tutustumassa Porvoon luontopolkuihin ja kauniiseen luontoon. Vaikka olen se citytyttö, niin luontopoluista tykkään (ilman hyttysiä ja sadetta). Joku siinä luonnossa vaan on, että arjen stressi ja tekemättömät työt jäävät kotiin.

eevi_sydamenasialla_koivut eevi_sydamenasialla_koivut2

Onko teillä vinkkejä Porvoo-Sipoo akselilla lymyileviin luontopolkuihin? Tykkäättekö käydä itse niissä? Missä on ollut kaunein luontopolku, jossa olette käyneet?

1 kommentti

  1. Vau upeat maisemat, ihan kuin jotkut maalaukset :) vehreä kesä suomi <3

    VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!