Kesäinen viikko 20

eevi_sydamenasialla_2052 eevi_sydamenasialla_20522 eevi_sydamenasialla_20524 eevi_sydamenasialla_20525 eevi_sydamenasialla_19522 eevi_sydamenasialla_20523 eevi_sydamenasialla_2052

Viikko 20 on osoittautunut loppua kohden lämpöiseksi ja täynnä aurinkoisia hetkiä, ystäviä ja yksi palanut rintakehä (oma). Eilen vietettiin Mimmin kanssa kevään uutena tapana käydä Helsingin kaupunginteatterissa. Tänä vuonna kävimme katsomassa musikaalin Tarzan, ja voi veljet, kuinka upea esitys se olikaan! Siinä oli klassikkotarina nykyaikaisessa muodossa, täynnä jännittäviä hetkiä, upeita lauluja ja tansseja sekä silmäniloa äidille. Ensimmäisessä kohtauksessa meinasi kyyneleet jo vieriä poskelle, mutta kyllä se lopun viimeiset minuutit veivät voiton. Mieletöntä työtä teki koko porukka.

Viikonloppuna on myös nautittu jokirannassa jäätelötuutteja, lähimmällä leikkikentällä leikitty rokkapataa, Angry Birds -puistossa tutustuttu uuteen pieneen ystävään ja takapihalla juotu monet kupit kahvia oman äitini kanssa. Valaiseva viikko, jossa on oma ystäväporukka on valanut uskoa ja toivoa siitä, että kaikki järjestyy ja elämä kantaa. Aurinkoiset päivät ja lämpö tuntuvat iholla ihanalta, palanut rintakehä muistuttaa minun olevan hyvin elossa ja seuraavat kaksi viikkoa harjoittelussa on ennustettavissa kuluvan valoa nopeammin.

Niin se kesä vain tekee tuloaan. Mimmi menee tutustumaan lähipäivinä eskariin sekä 6-vuotissynttärit lähenevät. Napanuora on venynyt jo vähän pidemmälle ja kaverit ovat tulleet hakemaan ovelta leikkimään. Tuiskun valkoinen hipiä sai pientä väriä poskiin ja ison pojan elkeistä huolimatta on edelleen äidin aamun halikaveri. Mitä kaikkea se kesä tuokaan tullessaan..

Ei kommentteja

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!