Ihania kätilöitä, tissikakkuja ja vaginamuffineja

Nyt ollaan ammatillisesti juuri oikeassa aiheessa kiinni, joka kaikkia meidän luokkalaisia odottaa tavalla tai toisella - alapäät ja tissit. Eihän kätilötupareita voi missään nimessä viettää ilman asianmukaista teemaa, joka emännän ja isännän mukaan oli  pikku- tai isotuhma. Uskallatteko katsoa eilen kameraan tarttuneita kuvia tissikakuista ja enemmän tai vähemmän sukupuolitautien riepottelemista vaginamuffineista? Huumorilasit tai laput kannattaa kiskaista silmille nyt, jotta vältytään tosikkoudelta. Meillä vierailla oli nimittäin todella hauska ilta, joka poiki hauskoja kuvia ja paljon naurua. Ja ihaninta oli alkuillasta emännän saama puhelu omalta mummoltaan, joka oli aivan liekeissä katsellut kuvia samoista muffineista Facebookin kautta!

beevi_sydamenasialla_kätilötuparit (31) beevi_sydamenasialla_kätilötuparit (14) beevi_sydamenasialla_kätilötuparit (8) beevi_sydamenasialla_kätilötuparit (48) beevi_sydamenasialla_kätilötuparit (6)

 

Tältä näytti herkkujen osalta kätilöopiskelijoiden pirskeet. Vieraiden asut olivat teemaa kunnioittaen tuhmaa, jonka todistusaineisto jääköön julkaisematta. Juhlakansa koostui muun muassa yhdestä kuumasta synnytyslääkäristä, vilkkuvista takapuolista ja avarista kaula-aukoista. Kaikki tietenkin huumorilla ja pilke silmäkulmassa varusteltuna.

Meidän luokan huumori on välillä hyvinkin karskia kuunneltavaa. Välillä sitä ihan ihmettelee, miten niin kiltin näköisistä tytöistä voikin tulla niin suoraa puhetta. Puolentoistavuoden aikana sitä on joutunut luopumaan tietynlaisesta kainoudesta ja asioista täytyy pystyä puhumaan niiden oikeilla nimillä. Huumori on meidän luokan parasta antia - kaiken viisauden ja tiedon lisäksi. Joitain tälläiset juhlat, niiden tarjoilut tai illan aikana käydyt keskustelunaiheet voivat inhottaa. Meidän iltaa taas ei tarvinnut ruokkia kuin yhdellä sanalla ja vaginamuffinilla, niin ilmiö oli sama kun heittäisi bensaa nuotioon.

Minun kohdallani asia tulee olemaan niin, että naiset ja alapäät tulevat olemaan työkenttääni. Tulen varmasti näkemään kaikenlaisia ja näköisiä asioita. Sisätutkimuksia täytyy opetella suorittamaan. Työnkuvaani kuuluu papakokeet, sukupuolitautitestit ja ehkäisyneuvonta. Kätilöiden tulee pystyä ottaa seksuaaliterveyteen ja seksuaalisuuteen liittyvät asiat puheeksi. Kaikki mahdolliset ihmisen eritteet ovat tulleet tutuksi ensimmäisestä harjoittelusta lähtien. Eikä niiltä vältytä esimerkiksi synnytyksissä! Ei tässä työssä vaan voi olla sulkeutunut tai sokkona ja paniikissa yrittää tunnustella, että missä se kohdunsuu oikein sijaitsee. Huumorilla pääsee pitkälle ja sitä täytyy osata käyttää, vaikka gynekologian luennolla kerrottu sukupuolitauti kuplivan ja vihreän liman kruunaamana inhottaakin. Ja huumori voi hyvin toimia potilaisiinkin - tietysti tilanne ja henkilöt huomioiden.

Joten hurraa eilisille tissikakuille ja vaginamuffineille!

Voit seurata blogiani Blogilistan, Bloglovinin ja Facebookin kautta. Elämää ja eilisen illan satoa löytyy Instagramista @eevisydamenasialla

12 kommenttia

 1. Hurraa! Meidän juhlat pääsi blogiisi! Ihanaa kun pääsit eilen paikalle, oli huippu hauskaa! vielä on tissikakkua ja vaginamuffineja jääkaapissa eilisen jäljiltä, pitänee tuoda tiistaina kouluun loput koko luokan ihmeteltäväksi!

  VastaaPoista
 2. Niin oli hirrrrveen hyvät juhlat! ;-)

  VastaaPoista
 3. Ihana kirjoitus! Oli kyllä mahtavat tarjoilut ja seura! Harvoin sitä on näin hyvällä tuulella pirskeiden jälkeen sunnuntaina :D

  VastaaPoista
 4. Hahah, sanos muuta! Mie sain vielä syödä tänään KAKSI muffinia ihan ite! <3 Ja puhelimessa on kuvia, joita ei voi katsella ihan missä vain. :-D

  VastaaPoista
 5. Hauskannäköisiä kakkuja :D Ja onhan se niin, että jos on toisten ihmisten kanssa tekemisissä huumori saattaa olla ainoa sosiaalinen väline tilanteen purkamiseen. Mieli kohenee molemmilla osapuolilla, kunhan ymmärrysyhteys löytyy :)

  VastaaPoista
 6. […] < Ihania kätilöitä, tissikakkuja ja vaginamuffineja […]

  VastaaPoista
 7. Nämä vielä maistuivat todella hyville! :-P Meidän luokkalaiset ovat kyllä tosi ihania.

  Huumori on mulla ollut aina se keino, jolla elämässä selviää eteenpäin. Ja parasta on se, kun toinen on aivan samanlainen huumorin kanssa ja sitä saa vatsalihaksissa asti tuntuvat naurut yhdessä!

  VastaaPoista
 8. Hurtti huumori on parasta :D Hahahah ompas tarjoilut, teillä on ollut varmasti hauskat bileet :D!

  VastaaPoista
 9. Tälläisiä juhlia vaan lisää! Hauska oli ajella kotiin sokeri"humalassa". :-D

  VastaaPoista
 10. […] vielä kätilöpirskeet ja niiden tarjoilut? Nyt on tarjolla ohjeet, että kuinka teet itse omat vaginamuffinit ja leivot […]

  VastaaPoista
 11. Hahah eikä mitä ammattihuumoria!:D Meidän luokka on ihan samanlainen kuin sun kuvailema, mut niin se kai täytyykin olla. ;)
  T. toinen kätilöopiskelija

  VastaaPoista
 12. Jee, hyvä me kätilöopiskelijat!!! ;-))

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!