Fiksut saappaat ja kevään lenkkarit

beevi_sydämenasialla_crocs (8) beevi_sydämenasialla_crocs (1) beevi_sydämenasialla_crocs (5)beevi_sydamenasialla_lenkkarit (1)beevi_sydamenasialla_lenkkarit (3)beevi_sydamenasialla_lenkkarit (2)beevi_sydamenasialla_lenkkarit (8)

Kenkäkaappi lisääntyi kevään uusilla saappailla ja lenkkareilla. (Ensin voisi toki siivota se vanhoista kengistä, eikä latoa kenkiä vaan päällekkäin). Tosin nämä lasten uudet saappaat voisi laittaa naulaan roikkumaan, sillä näissä saappaissa on hauskat koukut! En yleensä hifistele hankittuja vaatteita blogissa tai lähipiirissä, ellen ole kokenut niiden olevan oikeasti hyviä. Enkä taida olla sitä äitityyppiä, joka jaksaisi uhrata enempää ajatusta ylimääräiseen lastenvaatefiilistelyyn. Se ei vaan luonnistu minulta. Eikä minulla ole ehdottomia merkkejä tai ainakaan ulkonäkökriteereitä, sillä tärkeimmäksi koen lapsille saada hyvät, istuvat ja hiekkalaatikkoleikkejä kestävät jalkineet.

Normaalisti olemme hankkineet kaikki kengät isoista marketeista (miinus yhdet kappaleet H&M kangastennarit), joissa muutamia hyväksi havaittuja merkkejä on (mummiavustuksilla) saatavilla. Tärkeintä minulle on ollut kenkien pitkä käyttöikä, jotta ne saisi välitettyä eteenpäinkin edes pieneen hintaan. Opiskelijalle kaikki on kotiinpäin. Yhdet prinsessalenkkarit olemme joutuneet heittämään yhden välikauden päätyttyä roskiin, mutta muuten tähän mennessä meillä on ollut vain hyviä kenkiä.

Tein jo aiemmin yhteistyöpostauksen Crocsin kanssa, josta poiki lapsille Kids' Handle it Rain Boot-nimiset saappaat, jotka ovat myös testivoittajat. Olen aikaisemmin hypistellyt Lapsellista-blogin Annan kotona samoja saappaita, joiden keveyteen, väriin ja materiaaliin ihastuin. Nyt meidän lasten käytössä olen vain saanut vahvistusta saappaiden laatuun, jonka vuoksi en ehkä haluakaan palata entisiin malleihin. Parasta näissä varmaan on se, että saappaat ovat saumattomat. Omat 20€ markettisaappaani nauravat räikyvästi ja vuotavat pienimmässäkin lätäkössä. Myös lasten saappaissa olen huomannut saman ongelman, jonka vuoksi niiden käyttöikä lyhenee heti. Heti loskakelien tai syksyn ensimmäisten sateiden alkaessa joudun käymään läpi kaikki saappaat ja testata vuotaako ne. Näiden kanssa ei varmasti sitä ongelmaa tule, ellei joku vedä hillittömällä piikillä saappaista läpi.

Kuten jo alussa mainitsinkin, on saappaissa hauskat koukut. 2-vuotias sujauttaa saappaat nopeasti ilman koukkuja jalkaan, mutta koukut toimivat hyvänä apuna. 5-vuotiaasta koukut tuovat hauskan lisän ulkonäköön. Saappaat ovat myös äärettömän kevyet, joustavat, mutta silti jämäkän tuntuiset. Ja verrattuna perus mustaan, on näissä erilaisia värivaihtoehtoja saatavilla. Tyttö valitsi itselleen fuchsian ja äiti sai valita pojalle vihreät. Itselleni voisin haluta keltaiset, jos vain koot olisivat riittäneet. Mutta eivät tämän naistenmallien värivaihtoehdotkaan kovin huonoilta vaikuta. Saappaiden voisi kuvitella maksavan aika paljon, koska niiden laatu yltää ominaisuuksineen aika korkealle. Opiskelijana näihin on silti varaa, koska saappaat maksavat 35€. Hintaan nähden saa laatua koko rahalla.

Ja näin kevään korvalla tuli lenkkareiden hankinta ajankohtaiseksi, jossa auttoi ihana anoppi. Vaikka Crocs on ollut minulle uusi tuttavuus, luotin vaistooni hankkia samalla heiltä lenkkarit. Poika sai siniset lenkkarit, jotka näyttävät todella hyviltä. Tytön kenkien vaaleampi väri taas vähän arveluttaa, sillä ne ovat nopeasti hiekassa ja tomussa. Meidän lasten käytössä kengät tulevat saamaan kovan höykytyksen, koska poika ainakin konttaa ja rymyää ulkona ihan huoletta. Alkutuntuma kengistä on jämäkkä ja hyvä. Varmasti syksyyn mennessä kenkien oikea luonto tulee esille. Tyttö tosiaan sai edellisistä lenkkareista kenkien kärjet aivan tohjoksi, joten odotukset ovat korkealla.

Saappaat siis saatu blogin kautta Crocsilta. Lenkkarit kustansi ihana anoppi!


Käykää lukemassa myös Annan postaus samoista saappaista, josta löytyy todella hyvää tietoa!


Seuraa blogia Blogilistan, Bloglovinin ja Facebookin kautta. Instagramissa @eevisydamenasialla
4 kommenttia

 1. Kyllä näitä saappaita nyt yritetään vähän joka blogissa puffata. Toistan itseäni sanomalla, että nuo saappaat ovat oman ammattikokemukseni mukaan, päiväkodissa kun lapsia puen työkseni, (jos vapaa-ajalla kotona omianikin), sanalla sanoen epäkäytännölliset. Kuten tämänkin postauksen kuvista huomaa, ei housujen lahkeita meinaa saada saappaisiin päälle millään. Ei lapsi itse, eikä ärisemättä aikuinenkaan. Varret ovat paksut ja nihkeät. No, miksi niitä nyt täytyy siihen sitten laittaa? Hiekkalaatikossa saappaanvarsista satelee sisään hiekkaa, jos ei saappaansuita suojaa lahkeella. Sademäärä taas kumisaapas on vettä täynnä, jos ei kurahousuja saa vedettyä saappaan päälle suojaksi. Itselläni on crocsin kumisaappaat, mutta lapsilleni en ostaisi, sillä "pullavainen" pohja hävittää jalkapohjan tuntuman maastoon. Ihan sama, kulkeekin asfaltilla vai pehmeällä metsäpohjalla, tuntuma jalassa on aina sama. Oman pistein annan markettien lörppävartisille kumisaappaille. Helpot pukea ja mukavat kulkea.

  VastaaPoista
 2. No heippa, nimetön!
  Kiitos, kun jaoit kokemuksesi. Päiväkodissa sitä varmaan näkee ja saa tuntumaa vaikka mihin.

  Mutta, ihan ensimmäiseksi kerron, että meidän pojan nuo housut ovat liian pienet. :-D Siksi lahkeet nousivat kiipeillessä. Ja oma kokemukseni on, että niissä "kiiltävä"pintaisissa saappaissa lahkeet nousee paljon helpommin. Ja minusta aina lahkeet laitetaan saappaiden päälle. Ja jos laitat alle, niin on ihana sama mitkä saappaat on jalassa koska ne voivat hörpätä vettä kaikesta huolimatta.

  Me saimme nämä saappaat koska olen tehnyt yhteistyöt Crocsin kanssa. He toivovat rehellistä palautetta, jota tässä on minun kokemana tarjolla. Nämä ovat uusi malli Crocsilla, joita tietenkin kaikkien yhteistyötä tekevien bloggaajien blogeissa on näkynyt. Jos nämä olisivat olleet ihan sudet, niin olisin sanonut. Mutta hyvä, että kerroit oman näkemyksesi. Palaute kulkee varmasti heille asti. :-)

  Minusta halpissaappaissa pohja on liian kova ja epäergonominen. Minulla tulee helposti selkä kipeäksi, mutta näissä varmasti jalan tuntuma olisi minulle hyvä.

  Kiitos kuitenkin kommentistasi. :-) Kiva saada keskustelua aikaan.

  VastaaPoista
 3. Lenkki housuista kantapään alle, niin pysyvät lahkeet menossa paikallaan.

  Ei muuten ole vaellukenkänä Nokian kontiota voittanutta! Siinä on vähän korkoakin alla, ettei ole ihan läpsy.

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!