Ei siitä ihan kupari tullut..

beevi_sydamenasialla_punapää (4)

Kun on luonteeltaan hätiköivä ja malttamaton, niin sitä tulee napattua toiseksi parhain värivaihtoehto kaupan hyllyltä. Lauantaiaamuna haahuilin kaupassa tukka likaisena ja yritin etsiä samaa väriä, jolla värjäsin hiukseni ensimmäisen kerran kupariksi. Väriä päähän oli saatava nyt heti, eikä kohta. Hiusten värjäämisessä kun on se huono puoli, että sitä väriä saa olla ylläpitämässä usein. Kun olin blondi, annoin jopa puoli vuotta hiusten olla, ennen kuin istahdin kampaamon tuoliin. Tyvikasvu oli järkyttävä, mutta hiukset eivät näyttäneet niin pahalta kun ne olivat kiinni. Nyt radikaalimpi vaihtaminen luonnollisen vaaleasta kupariksi näyttää nopeammin haalistuneemmalta ja kynnys värjätä madaltuu.

Siinä sitten viime lauantaina etsin tuttua väripakettia hyllyiltä, mutta ei löytynyt. Ja koska en jaksa oikein koskaan odottaa vaikka seuraavaan päivään, niin lähimpänä haluttua lopputulosta lupaili punakupari, love apple. Ei se voi ihan hirveäkään olla, ajattelin. No eihän se olekaan, mutta kuparisen tukan sijasta olen tällä kertaa punapää! Nämä on näitä kotivärjäyksen yllätyksiä, kun haluaa säästää pitkän pennin värjäämällä itse, mutta lopputuloksesta ei voi olla satavarmoja takeita. Punainen tukka on minulla ollut tosin ennenkin, aikana ennen lapsia. Olin punapää vielä tytön alkuraskauden aikana, kunnes halusin antaa hiusten olla ja aloin tavoitella sitä luonnollisen vaaleaa väriä.

Tästä ei kyllä ihan heti palata blondiksi, enkä vielä tiedä haluaisinko edes. Isäni äiti varmasti taas voivottelee, että mitä olen päähäni laittanut. Itsekin hieman yllätyin, että tästä näin tumma tuli. Mutta mies kuulemma tykkää. Tyttö taas vain ihmetteli, että miksi naiset värjäilee hiuksia, mutta kehui lopulta lopputulosta. 2-vuotiaalle pojalle on ihan sama, onko äidillä hiuksia vai ei, kunhan palvelu pelaa.

Joten tässä sitä nyt ollaan punaisissa hiuksissa. Olen jotenkin niin seikkailunhaluinen ja kaipaan piristyksiä, joten jos sitä saisi sitten tästä punaisesta tukasta. Varsinkin kesää kohti sitä haluaa huolehtia talven märehtimisen jälkeen jollain tavalla itsestään. Edellistä vaaleaa tukkaa jaksoin kuusi vuotta, eli ehkä tätä uutta kehtaa myös katsella enemmän kuin muutaman värjäyskerran. Sen tiedän, että luottokampaajani ei ala enää vaalentamaan hiuksiani tästä lähtökohdasta.

Mitä te tykkäätte? Sopiiko punainen väri minulle? 


Seuraa blogiani Blogilistan, Bloglovinin ja Facebookin kautta. Instagramissa olen @eevisydamenasialla16 kommenttia

 1. Hei tosi kiva! Pirtee, sopii sulle. :)

  VastaaPoista
 2. SOPII! Wau, toihan on tosi hyvä! Kyllä mies tietää. ;) Grauh!

  VastaaPoista
 3. Kiitti, Iida! :-))
  Kyllä tästä itselleen tuli kans aika pirteä fiilis, vaikka aluksi näin punainen pitkästä aikaan yllätti.

  VastaaPoista
 4. Hehheh! ;-)
  Tällä kelpais hei sit myös vähän tanssiakin. ;-)

  VastaaPoista
 5. Me like a lot, very hot :)

  VastaaPoista
 6. Hei vau! Tosi hyvä! Tossa on asennetta. :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos! :-)
  Kiva kuulla, että muidenkin silmään tämä uusi väri sopii. ;-)

  VastaaPoista
 8. Hei ihana! Mikä räväytys, ihan mahtavaa. Väriä se maailma kaipaileekin ;)

  VastaaPoista
 9. On hyvä tämä, tosin tuo edellinen oli jotenkin erityisellä tavalla persoonallinen (tuo, joka näkyy bannerissasi) ja teki sinut jotenkin ihanalla tavalla persoonallisen näköiseksi ja sopi myös ihosi väriin tosi hyvin.

  VastaaPoista
 10. Hih, moni on kehunut tätä väriä, joten uskottava se on! ;-)

  VastaaPoista
 11. Olen kyllä samaa mieltä kanssasi, mutta voihan sitä palata siihen väriin sitten myöhemmin. Malttamattomuudesta sakotetaan. :-D

  VastaaPoista
 12. Hei vau, noihan on todella hienot, sopii kyllä sulle :)!

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!