52 VIIKKOA: 14/52

eevi_sydamenasialla_viikko14

 

Eilisen vaginamuffinipostauksen jälkeen tuntuu hassulta julkaista 52 viikkoa liittyvään kuvaprojektiin kuuluva kuva yhdessä lasten kanssa. Kaikkea se äiti oikein käy tekemässä vapaa-ajalla.. Vaikka lapset eivät olisikaan ymmärtäneet muffinien ulkonäön päälle, niin päätin silti syödä tuliaisiksi saamani kaksi muffinia yksin.

Muffinien lisäksi edellisellä viikolla tein muutaman pidemmän päivän koulussa, joten arki-illat kotona jäivät tyngiksi. Tällä viikolla ei ole teatterin lisäksi mitään iltamenoja, joten jotain mukavaa voisi lasten kanssa keksiä. Olen tuntenut lievää huonoa omaatuntoa siitä, että lasten kanssa tuntuu olevan välillä ihan mahdotonta. Eilen poika veti omaa rallia ympäri asuntoa, paiskoi ovia ja heitteli kuperkeikkaa sohvalla. Jotenkin tuntuu, että edes vessassa ei saanut käydä ilman, että jotain kuulostaisi hajoavan. Eilen kävin myös tytön kanssa omilla menoilla kaupungilla ja vietetiin kiva päivän puolikas kahden. Kotimatkalla sain sitten huutia siitä, jos yhtään kävelin nopeampaa tai kun kenkä oli huonosti (äidin syytä kaikki).

Se on vain tämä vaihe. Tai ainakin niin yritän järkeillä. Onhan tässä paljon myös kyse siitä, että kuinka vastaanottavainen itse on kiukuttelulle. Enkä varmasti ole ollut yhtään sen helpompi lapsena. Osa liittyy myös ihan omaan luonteeseen. Mutta jospa vain minulla onkin joku vaihe päällä. Äidillä on vähän hankala vaihe päällä, kyllä se menee ajan kanssa ohi. Siinä tapauksessa täytyy vain vähän mennä itseensä ja yrittää rentoutua. Koulu tuo oman lisäjännitteen aina omaan fiilikseen. Jonkun tenttisuman jälkeen sitä taas tuntee voivansa rentoutua, kunnes alkaa uuteen tenttiin pänttääminen. Sitten oli tämä jännittävä siirto Kaksplussalle, josta saatiin miehenkin kanssa keskustelu ja toinenkin järkevästä nettikäyttäytymisestä ja lasten yksityisyyden suojelemisesta. Oman tietokoneeni, jonka hankin 16-vuotiaana, käyttöjärjestelmän päivittäminen loppuu huomisen jälkeen, eikä vielä uutta konetta näy ei kuulu. Rahoitus on saatu hoidettua, kiitos rakkaalle Pyörämummille. Nyt puuttuu enää kone, joka ollaan onneksi katsottu jo valmiiksi.

Niin, äidillä on vain nyt joku vaihe. Se vaihe helpottaa, kunhan pääsen sisään tähän uuteen blogikotiin, saan sen koneen (jonka minulle tuntematon käyttöjärjestelmä täytyy opetella sekin), kevään mielenterveysharjoittelu alkaa ja tentit loppuvat. Tietysti opiskelijan silmissä kiiluu myös kesätyö ja raha, sillä nyt en ole tehnyt yhtään hoitotyön keikkaa tammikuun jälkeen.

Onneksi on kuitenkin ne ihanat köllöttely hetket sohvalla, jossa hautautuu kahden naperon alle. Olen viime viikolla saanut pojan päästä kolauksen nenääni niin lujaa, että homma on mennyt veriseksi. Silmälasinikin ovat syystä tai toisesta olleet vaarassa. Aina jonkun polvi uppoaa virtsarakon päälle mukavasti tai joku juoksee karkuun kännykkäni kanssa. Eihän tätä perhettä mihinkään vaihtaisi, mutta se vaatii välillä itseltään nopeita refleksejä, kuulosuojaimia tai ainakin hyvät vatsalihakset.

 

4 kommenttia

 1. Voihan muffinit sentään... :D Onhan sitä kaikenlaista tissikakkua tullut itsekin tehtyä, mutta tää oli uutta... :D

  Ja meillä roikkuu edelleen ilmassa ne treffit! Voitais tuon isomman apinan kanssa joku ilta tulla teitä viihdyttämään. ;) Siis sellaisena iltana kun teille sopii ja että meillä on tuo isoin apina kotona vahtimassa pienintä. ;) Ollaan kuulolla! <3

  VastaaPoista
 2. Parempia muffineja saa hakea! ;-)

  VastaaPoista
 3. voi huoh, mäkin jouduin vaihtamaan kauan palvelleen koneen uuteen, tsemppiä jos hommaat koneen jossa on windows 8.1 käyttiksenä, täällä meinaan yks tumpelo jolla lentää kohta kone seinään kun ei meinaa oppia, kiitos aikalailla windows xp:stä uudistuneen ulkomuodon.. :/

  VastaaPoista
 4. Meille tulee iMac! Sinne menee sitten kesätyörahat. Ei onneksi ihan kaikki. :-D
  Oon kuullut huonoja kokemuksia tosta kasista, että piti konsultoida ystävän miestä uuden koneen hankinnassa. Apple on uusi tuttavuus mulle, mutta se vaikutti kaikista parhaimmalta.

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!