Uuden alku ja ARVONTA sen kunniaksi

 Tähän kevääseen tulikin muutama yhteistyöpostaus aika peräkkäin. Ja johtuen vielä huomisesta siirrosta yritin saada kaikki tehtyä ennen sitä. Yksi siellä luonnoksissa vielä odottaa julkaisua. Mutta älkää peljästykö, ei blogi muutu pelkäksi mainostamiseksi. Ja tämä arvonta on todella kiva, ja jonka puolesta liputan ihan sataprosenttisesti.

Muuton vuoksi sain muistaa teitä arvonnalla, joka voi piristää teidän tulevaa kesää tai pitää jalat ensi talvena lämpiminä. Minulla on kaksi kivaa juttua teille! Aivan ensimmäiseksi arvonta ihastuttavan ja kotimaisen Vuoriortan kanssa, joka antoi mahdollisuuden arpoa lukijoitteni kesken 20€ lahjakortin! Käykää katsomassa TÄÄLTÄ lempituotteenne ja kertokaa se minulle kommenttiboksissa, niin lunastatte arvan! Pistäkää mukaan oma sähköpostiosoitteenne, niin saan teidät kiinni. ;-) Arvonta kestää perjantaihin 11.4 klo 20.00 asti!

Toisena herkkuna Vuoriortta tarjoaa jokaiselle vaatetilauksen tehneelle ihanat Roxie-bambusukat 31.3-6.4 välillä! Lastenvaatteista nilkkasukat ja aikuistenvaatteista ylipolvensukat. 1 pari per tilaus. Huomiona vielä se, että Vuoriortta-verkkokaupassa ilmaiset toimituskulut yli 20€ tilauksille. Vuoriortan löytää myös Facebookista ja Instagramista!

Miksi minä tästäkin meuhkaan? No, siksi, koska pienimuotoisella blogiyhteistyöllä vaatekaapissani komeilee nyt kesäksi Adrian Black&White maximekko. Nyt on 100-prosenttisesti luomupuuvillainen, käsinpainettu, Made in Finland-mekko kesäksi, jonka ansiosta ei varmaan muuta tulla tarvitsemaankaan. Luomupuuvilla on Saksasta, mutta niin on Vuoriortan takana hääräävän kolmen lapsen äidin mieskin. Viimeisessä kuvassa minulla on mekko päällä, joka sopii muuten todella hyvin uuteen tukan väriin! Ja viimeinen kuva on myös pieni sneak peak huomiseen..
Tämä postaus on yhden tarinan loppu ja uuden alku. Blogihan ei mihinkään lopu, ei muutu (tietty toivottavasti aina parempaan), mutta osoite vaihtuu huomenna. Pienellä tärinällä varmasti aloitan huomisen päiväni, kun ajattelin (yrittää) fiksailla blogin mahdollisia seurantareittejä ja tutustua uuteen blogikotiini. Muutto Kaksplussalle tuntuu vieläkin vaan niin epärealistiselta. Miten minusta, raskausaikana iltaisin satunnaista suttua ja höttöä postanneesta, milloin tyynyliinoista tai ruoasta kirjoittaneena, tuleekin yksi Kaksplussan perheblogien bloggaaja.. Kahden ja puolen vuoden aikana sitä on ehtinyt tehdä kaikenlaista, kasvaa ja kehittyä. Blogi on säilynyt tärkeänä työkaluna purkaa päivän kuvasaldoa ja päästää höyryjä, iloita ja surkutella. Ja sitä tämä blogi on edelleen. Tätä kautta olen tutustunut mitä ihanimpiin ihmisiin ja ne ennen blogia olemassa olevat läheiset ovat voineet seurata meidän elämäämme. Olo on vain niin häkeltynyt, innokas ja jännittynyt. Pidetään jalat maassa jatkossakin ja jutut aitoina. Huomista odotellessa!

Seuraa blogia FacebookissaBlogilistallaBloglovinissa ja Instagramissa @eevisydamenasialla
Blogin uusi osoite on 1.4 alkaen
blogit.kaksplus.fi/sydamenasialla
Kaikki Bloggerin kautta seuranneet, toivottavasti saan uudelleenohjattua teidät heti uuteen osoitteeseen. Jos ei, niin päivittäkää sinne tämä osoite, jotta saatte päivitetyt postaukset
 http://blogit.kaksplus.fi/sydamenasialla/feed


9 kommenttia

 1. Adrian musta lasten mekko miellytti minua! Niin kuin moni muukin :D

  VastaaPoista
 2. Mekko "adrian" musta, naiselle ois minun lempituote :)

  VastaaPoista
 3. Kiva arvonta. Itseäni miellytti kovasti naisten mekko "Adrian" valkoisena. Vaikuttaa mukavalta, erityisesti maininta hyvänolon mekosta kiinnitti huomioni. Onnea muuttoon :)
  s.kansakoaki@luukku.com

  VastaaPoista
 4. mustat ylipolven sukat ainakin näytti houkuttelevilta jonijimi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 5. Kyllä toi lasten musta adrian-mekko on suosikkini :)

  VastaaPoista
 6. Adrian valkoinen mekko lapsille on mun suosikki. Tosi kauniit vaatteet! T. Malin
  PS. haluan olla mukana arvonnassa, mutta en halua jäättää s-postiosoitteeni tänne. Tiedät mistä tavoitat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy vielä jättämässä uuteen osoitteeseen sama kommentti! ;-) Kiitti, muru!

   http://blogit.kaksplus.fi/sydamenasialla

   Poista
 7. Adrian valkoinen tyttöjen mekko on ihana!!!!!
  arja.katariina@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Heippa!
  Käy jättämässä kommenttisi uuteen osoitteeseeni! :-)

  http://blogit.kaksplus.fi/sydamenasialla

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!