Se suuri salaisuus!

Rumpujen pärinää, koska nyt se tapahtuu. Saan vihdoin huutaa kuuluviin sen minua koko tämän kuun jännityksessä pitäneen asian. Asian, josta minä olen niin innoissani, ja jonka toivon olevan pelkästään iloinen asia omalle ihanalle lukijakunnalleni. Paras vain kakistaa asia heti ulos. Blogi nimittäin MUUTTAA (mutta minä EN MUUTU).


Rakas blogini, jonka aloitin hyvin anonyymina sillisalaattibloggaajana pojan raskausaikana, muuttaa ensi kuussa Kaksplussan perheblogeihin! Ja tietysti toivon, että te seuraatte mukanani. Blogini saa uuden kodin, mutta blogin henki tulee pysymään aivan samanlaisena.

Vaikka blogi muuttaa, niin minä en muutu. Olisi hölmöä muuttua realistisesta perhebloggaajasta ja valittavasta äidistä joksikin, jota en ole. En siis tule jatkossa(kaan) kirjoittamaan kiiltokuvamaisesta arjesta shampanjabrunsseineen (mikä oli?), beigen valkoisesta kodista (ei oole), kauniista ja hyväkäytöksisistä lapsista (ai kenen lapsista?), kukoistavasta avioliitosta (ai mistä?), tai niistä lasten merkkivaatteista. Tulen pysymään jatkossakin samana Eevinä. Sanon asiat suoraan, jos tulee väistämätön purkautumisen tarve. Kirjoitan tästä välillä oravanpyörämäiseltä tuntuvasta arjesta ja ruuhkavuosista. Kirjoitan jatkossakin siitä, millaista on olla entinen (vai ollaanko sitä aina) teiniäiti. Miltä tuntuu olla vaimo. Miltä tuntuu olla minä. Siitä, mitä minä teen ja mitä minä tunnen. Koska kätilöopintoni tulevat ensi syksynä painottumaan entistä enemmän tulevaan ammattiini, niin varmasti tulen siitä puhumaan blogissanikin.


Muuttaminen Kaksplussan perheblogeihin on minulle aivan mieletön tilaisuus. En ole koskaan ollut portaalibloggaamista vastaan. Minä ihan itse sen hakemuksen sinne laitoin ja pääsin. Olen seikkailunhaluinen ja tykkään uusista haasteista. Uskon, että siirto on vain positiivinen asia. Voihan tietty olla, että homma pissii silmään aivan täysillä ja jätän erohakemuksen alta aikayksikön. Eihän sitä koskaan tiedä. Voi olla, että te ihanat ja parhaat lukijani olette sitä mieltä, että tälläinen on vain sielunsa myymistä ja lopetatte blogini lukemisen tähän paikkaan (suurin kauhuskenaarioni, mutta te olette oikeasti tosi ihania)! Olisi tyhmää väittää, ettenkö haluaisi blogilleni näkyvyyttä ja uusia mahdollisuuksia. Olisin kai siihen voinut ihan "omavaraisena" bloggaajana, mutta hittolainen, jos mahdollisuus tulee, niin siihen tartun!

Voin kertoa, että mieheni oli tästä asiasta varauksella onnellinen. Hän nimittäin pelkäsi, että jatkossa minut löytää vain koneelta, ja hän joutuu hoitamaan lapset yksin ja pyörittämään taloutta ilman apuani. Asia ei kuitenkaan tule niin olemaan. Ainoa asia, joka voi muuttua, on se, että pyydän silloin tällöin häntä ottamaan kuvan minusta ja lasten takaraivoista. Siirtoni myötä tulen pitämään saman periaatteen kuin ennenkin. Lasten nimiä tai kasvoja en tule paljastamaan. Omat kasvoni olen jo paljastanut aikoja sitten, mutta bloginimenäni pysyy sama Eevi.


Tämän postauksen kirjoittaminen jännittää enemmän kuin viime lauantainen vatsatautini, jolloin pelkäsin asentoa vaihtaessani pötsin jatkavan pyörimistä. Kädet hieman hikoillen syötän tekstiä ulos. Minulla on ollut tähän asti aivan loistava lukijakunta, enkä ole saanut kuin kaksi tai kolme epäsuorasti kettuilevaa kommenttia. Otan sen riskin, että jatkossa joku voi ymmärtää vitsini ja kirjoitukseni väärin. Otan sen riskin, että joku teistä on täysin portaalibloggaamista vastaan. Tämä on kuitenkin asia, jota en ikinä ajatellut harrastuksellani saavani. Tämä on asia, joka on minulle todella iso ja hieno asia. Siksi toivon, että jokainen teistä pysyy matkassani. Okei, yksi asia tulee muuttumaan ja se on blogini banneri! Uuden bannerin (vai headeriko se oikea nimi on?) tarina on ihan oma postaus sinäänsä, josta varmasti sanon muutaman sanan muuton jälkeen. Sen verran meille tyypillistä taustaa sen takana on, haha!


Nyt tämä asia on ulkona! Huh, että helpotti. Enää jätän kommenttiboksin teille, jonne mielelläni saatte tulla kertomaan oman mielipiteenne. Kädet täristen käyn lukemassa kommenttinne..

Toivon, että siirtoni onnistuu ilman suurempaa sählinkiä. Isoin murheeni on se, että en saa ohjattua jatkossa teitä vanhasta osoitteesta uuteen osoitteseen. Bloggerin, Blogilistan tai Bloglovinin kautta seuraaminen tökkii tai että kukaan ei vaan löydä uuteen blogikotiini. Varmin paikka varmaan on blogini Facebook-sivut, jonne linkitän kaikki postaukseni. Toivotaan, että pessimisti yllättyy iloisesti ja kaikki tulee sujumaan hyvin.

Blogini muuttaa 1.4 ja blogini uusi osoite on blogit.kaksplus.fi/sydamenasialla
Seuraa blogia Facebookin ja (ainakin vielä) Blogilistan ja Bloglovinin kautta. Ja tietysti minut löytää Instagramista @eevisydamenasialla33 kommenttia

 1. No minä ainaskin toivotan tätä(kin!) kautta sydämelliset onnitteluni! Olet paikkasi ansainnut <3 Olet kehittynyt huimasti siitä kun blogiasi ensimmäisen kerran luin, minusta sellaista on aina kiehtova seurata. Mukana matkassa siis Kaksplussankin puolelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie kiitän kauniisti tätä kautta! <3 Ihana lukija, bloggaaja ja kommentti! Kaikki yhdessä paketissa. ;-)

   Poista
 2. Jeee, tää on hieno juttu! Onnea! :)

  VastaaPoista
 3. Mä vähän aavistelin tätä. ;) onnea uudesta kodista! Aivan mahtava tilaisuus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tämä on hieno juttu mulle. Varmasti se eka postaus pisti monella mietityttämään, että voisiko tälläinen olla se salaisuus. Olihan se! ;-)

   Poista
 4. Onnea! Toivottavasti uusi osoite tuo muassaan sitä, mitä toivot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tätä toivotaan täälläkin! Kiitos. :-)

   Poista
 5. Hienoa, onnea matkaan! Ja jatka toki entiseen malliin, ei se osoite onneksi ainakaan minua eksytä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sini! Hieno kuulla, että pysyt edelleen matkassa. :-)

   Poista
 6. Onnea!

  Mutta entä jos elämä oikeasti on shamppanjabrunsseja, kukoistavaa avioliittoa, hyväkäytöksisiä lapsia, mukavia matkoja ja kaunista kotia?

  | mustikkasmoothie.blogspot.com |

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Saa olla, mutta kerro ihmeessä sun salaisuus?! ;-)

   Poista
  2. Mä jäin tätä ihan pohtimaan. Asiahan ei ole ihan yksiselitteinen, mutta ehkä se kiteytyy siihen että tekee asioita jotka tekevät onnelliseksi. Ehkä blogipohdinta jossain vaiheessa kokonaisuudesta.

   Poista
 7. I knew it, I knew it! Onnea uuteen kotiin, me muutetaan mukana!

  VastaaPoista
 8. Koska sana "portaalibloggaus" on minulle vallan uusi tuttavuus (jep. keski-ikä lähestyy), ei ole pelkoa, että jättäisin hyvän blogin lukemisen siksi, että sen osoite muuttuu. Sisältö ratkaisee, niin konvehdeissa, ihmisissä kuin blogeissakin. Go for it! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana toi sisältö ratkaisee! <3 Mahtavaa, että edelleen pysyt mukana!

   Poista
 9. Onnea sisareni, tätäkin kautta! Meikästä et eroon pääse, vaikka muutatkin! <3

  VastaaPoista
 10. Arvailuni osui siis oikeaan. Paljon onnea! :)

  VastaaPoista
 11. Oho vau! Hieno juttu ja onnea! :)
  terkuin jo edesmenneen kasvukauden Heini

  VastaaPoista
 12. Onneksi olkoon, hienoa että sait tilaisuuden, jota halusit! Ja kivaa, että portaaleissakin on tuttua luettavaa. :)

  VastaaPoista
 13. Kiitoksia! Tämä oli kyllä mahtava asia, jota alan jo jännittämään päivien kuluessa umpeen ja uuden ja jännittävän alkavan. Mukavaa, että seuraat minua mukana. :-)

  VastaaPoista
 14. Onnea uudesta blogikodista! Kuulostaa hienolta ja mukavalta jutulta :)

  VastaaPoista
 15. Oi ihan superpaljon onnea!! <3
  Mitä sitä suotta jänskään, kevät on uudistumisen aikaa ja eihän mitään uuttakivaa koskaan tapahdu jos ei yritä :D
  Tsemppiä uusiin kujeisiin! :)

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!