Opiskelijan tenttiinlukupäivät


Näinä valoisina tenttiinlukupäivinä minusta kuoriutuu wannabe-sisustusbloggaaja, jonka suurin intohimo on kuurata vessanpönttöä, pyykätä, pestä ikkunoita, suoristaa mattoja ja järjestellä leluja. Eihän se asia nyt niin mustavalkoisesti niin ole, mutta minulla on kyllä tapana suorittaa kotipäivinä 30 minuutin pikasiivous raivopäissäni, jotta lysähtäessäni sohvalle lukemaan tenttialuetta (jonka sisältö ei tuo mitään uutta) ei tekisi mieli käydä siivoamaan. Kutsuisin tätä ennaltaehkäiseväksi toiminnaksi, jotta ne lattialta irvistävät pölypallerot eivät tekisi minua hulluksi. Puolustukseksi uskallan väittää, että puolet luokkalaisistani kärsii samasta "pesempä vessanpöntön hammasharjalla"-syndroomasta tälläisinä päivinä.

Ja kyllä se näin äitinäkin on aika luksusta kävellä koti pari kertaa ympäri ja kuunnella hiljaisuutta. En varmaan muuten kulkisi kotia ympäri kamera kädesä, mutta se on varmaan se bloggaajan pinttynyt ominaisuus. Olen kyllä tänäänkin jo lukenut - ja olen lukemassa - varsinkin, kun ihanat luokkalaiset auttavat meitä hädässä olevia ja paukuttavat luokkamme whatsup-ryhmän täyteen tärkeimmän kirjan (jota en saanut käsiini) vaikeimmat osiot kaikille luettavaksi. Nyt on hyvä kaivautua takaisin lounastauon päätteeksi sohvalle, kuunnella Spotifyn listoja ja lueskella suoraan kännykästä tärkeimmät jutut.

Seuraa blogia BlogilistanBloglovininFacebookin ja Instagramin @eevisydamenasialla kautta. 


10 kommenttia

 1. Minä olen kyllä samanlainen. Ennaltaehkäisyä tarvitaan siis täälläkin. Mutta nyt luin niin flunssaisena ettei jaksanut edes siivota :D. Tulipajan kerrankin Myös luettua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe. Ennaltaehkäisy kannattaa, koska on ärsyttävää kesken hyvän flown huomata kuinka pölyinen telkkaripöytä on! :-D

   Poista
 2. Kuulostaa aika tutulta tuo, että kun pitäisi tehdä jotain oikeasti tärkeää niin alkaakin puuhaamaan jotain mukatärkeää. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta on se mukatärkeäkin lopulta aika tärkeää. ;-)

   Poista
 3. Niin tuttua opiskeluajalta, niin tuttua! :D Jos jotain opiskeluajalta kaipaan, niin niitä päiviä kun kotona sai tehdä niitä opiskeluhommia, omassa rauhassa ja sitten harhautua juurikin noille sivuraiteille... :) Ja siis tosiaankin se hiljaisessa kodissa yksin oleminen oli kyllä mukavaa vaihtelua, ja nykyään erittäin harvinaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kun saisi yhden yön yksin kotona. Olisi samalla yksinäistä, mutta luksusta herätä omia aikojaan ja syödä aamupala sohvalla ja olla ihan hiljaa!

   Poista
 4. Mun kommentti katos johonkin kun painoin tota julkaise-nappulaa, niin yritetääs uudelleen.. eli tosi tutulta kuulostaa! Sitä kaipaan opiskeluajalta kun sai kotona tehdä niitä opiskeluhommia ja sitten harhautua noille sivuraiteille... :) Ja todellakin se yksinolo hiljaisessa kodissa oli kyllä mukavaa vaihtelua, nykyään se onkin äärimmäisen harvinaista.

  VastaaPoista
 5. Vähän sama juttu täällä; kun pitäisi tehdä koulutehtäviä, alankin usein tehdä kaikkea muuta ja vasta loppupoikkiväsyneenä alan kirjoittaa tehtäviä pitkälle yömyöhään asti....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun kerrankin vilkaisee kelloa ja huomaa ajan kuluneen liikaa, niin tulee vipinää siihen lukemiseen. :-D

   Poista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!