Kotimaisia käsityö- ja designtuotteita - sitähän mä kysyin!

Postaus tehty ilolla yhteistyössä AstuButiikkiin.fi kanssa

Minut ehkä jo tunnetaan kotimaisten tuotteiden perään huutelijana, joka mielellään kulkee pyörän sisäkumeista tehdyissä koruissa ja rakastaa itse tehtyjä vatteita. Kotimaisten tuotteiden ei tarvitse olla kalliita. Arvata saattaa, että olin täpinöissäni, kun löysin sivuston, josta löytää aidosti ja oikeasti kotimaisia tuotteita! Kyseessä on ihana AstuButiikkiin.fi, joka kokoaa yhteen Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja käsityö- ja designtuotteita yhteen osoitteeseen. 

Kaiken takana oleva Mari Moilanen halusi helpottaa uniikkien, reilusti valmistettujen kotimaisten pienyrittäjien tuotteiden saatavuutta. AstuButiikkiin tukee olemassa olevien verkkokauppojen toimintaa, palvelee asiakkaita helpottamalla tuotteiden saatavuudella ja ihastuttaa palvelun helppoudellaan. Kuulostaa aika hyvälle minusta! Sivuilla on kerättynä erilaisiin kategorioihin tuotteita, josta oman mieltymyksen mukaan voi etsiä omiin tarpeisiin sopivaa. Tuotteita voi lajitella mm. tyylin ja värin mukaan. Sivuilla on kerätty yhteen mm. kotiinnaulakkoonkorulippaaseen tai hyvän olon tuotteita. AstuButiikkiin tarjoaa myös erilaisia tyyliosastoja. Omat lempparini sieltä ovat ehdottomasti artisticromantic ja vintage

AstuButiikkiin on koonnut myös erikseen kaikki mukana olevat tuotemerkit, joita klikkaamalla pääset tutustumaan jokaiseen ja heidän verkkokauppoihinsa. Minuun iskee mm. Andy eats only candy:n söpöt kangaskassit, Design palet:in hurmaana pöllötunika, vanha tuttuni Loru ja Vuoriortan printit. Kollaasissa olevien yrittäjien lisäksi AstuButiikista löytyy monta muutakin tutustumisen arvoista!


Helppoa, vaivatonta ja hauskaa. Ja kaikkein tärkeintä - kotimaista! Sitähän mie olen monesti pyytänyt ja nyt jatkossa tiedän, mistä ne löydän. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen palvelu ja mielettömiä tuotteita, joiden takana häärii Suomalaisia pienyrittäjiä! 

Mitäs te muut tykkäätte?

Seuraa blogia blogilistanbloglovininfacebookin ja instagramin kautta!


4 kommenttia

  1. Rennolla tapaa rentoja tuotteita mutta ei missä vain miten vain <3 :)

    VastaaPoista
  2. Vuoriortta, niinpä! <3 Aivan mahtavia teidän ja kaikkien muidenkin tuotteet. Kotimaisuus on rautaa!

    VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!