52 VIIKKOA: 9/52 (ja kysymys lukijoille)

Tämän viikon yhteiskuva otettiin pojan päiväunien jälkeen sohvalla, minun lukiessa siihen vastenmieliseen tenttiin, naaman kukkiessa ennätyksellisesti, Spotifyn musiikkilistan soidessa kuulokkeista, poika puoliksi sylissäni (joka esti samalla toisen jalkani verenkierron) ja tytön muistellessa eilisiä synttäreitä. Tänään käytiin kävelyreissulla kurakelien riuduttamaan keskustaan ostamaan laskiaispulliin täytettä. En ole talvi- tai kurakeli-ihmisiä sitten yhtään. Marisin matkalla vain, että kuinka ne lehdettömät puut ja hiekkaiset kävelytiet pistää mielen matalaksi ja tekisi mieli vain painua nukkumaan niin pitkäksi aikaa kunnes saapuu kevät. Vaikka en minä siitä ylenpalttisesta lumesta ja kylmästäkään pidä, että jos ei Suomen kelit kelpaa, niin kai se pitää lähteä eteläntytöksi. Onhan tämä lisääntynyt valo lääkettä talvisin märehtivän mielelle, mutta hei oikeesti, miksi tässä kevään odottamisessa kestää!

Pakko jokaisella viikolla sanoa, että on ollut todella hyvä idea ikuistaa meidät yhdessä koko tämän vuoden aikana. Ja näihin sunnuntaihinhan ne kuvat aina menee, mutta on ainakin ajallisesti eniten aikaa ottaa kuvat. Onhan tässä kuvia jo yli kahden kuukauden ajalta. Kummankaan lapsen vauva-ajasta ei ole montaa yhteiskuvaa minusta ja lapsista, joten nyt saa talteen senkin edestä. Tämä tulee olemaan perinne, jota suunnittelen pitäväni yllä niin kauan kun lapset suostuvat olemaan kuvassa kanssani.ps. Näyttäähän teillekin mun blogin ulkoasu samalta kuin tuossa oikealla: isot kuvat, fontti vähän persoonallisemp, väriä otsikossa, blogin logo isona ylhäällä, linkit blogien seuraamista varten (jotka aion tästä edes liittämään postauksiin), Instagram-tilini seuraaminen, tunnistepilvi, ym?
Eikä tältä tässä vasemmalla, jossa kuvat ovat pienet kuin sanonko mitkä silmät, pelkkää mustaa ja fontti just sellainen tavallisen kamala! Eli aivan väärä ulkoasu!

Anna nimittäin näkee blogini juuri näin kuin tuossa vasemmalla. Olen kyllä blogiani katsonut muutamasta muustakin koneesta kuin omastani, mutta että se näyttäisikin tältä muilla niin....jaiks..

7 kommenttia

 1. Mulla ainakin näkyy isot kuvat ja pinkki otsikko. :)

  VastaaPoista
 2. Muuten kuin ylhäällä, mutta otsikko on harmaa.

  VastaaPoista
 3. Mulla näkyy myös isot kuvat, tekstien otsikot pinkillä jne. :)

  VastaaPoista
 4. Nää yhteiskuvat on kyllä tosi hyvä idis! Ois kiva itekkin tehä, mut oon varma etten muistais :D
  Miulla näkyy monesti tullein "väärällä" tavalla, kun klikkaan fb:sta linkin kautta blogiin. Mut sit otan uusiks haun suoraan siun sivulle, niin sit näkyy oikein.

  VastaaPoista
 5. Mulla näkyy noin kuin pitääkin, mutta merkinnän otsikko on harmaalla.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille! :-)
  Toi harmaa johtuu ihan noista asetuksista. Tosi kiva, että jaksoitte vastata miulle.

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!