52 VIIKKOA: 13/52


Niinhän siinä kävi, että viikko sitten meidän perheen naisväessä riehunut yrjötauti miinusti yhden yhteiskuvan tämän vuoden 52-projektista. Mitäs pitää aina jättää se kuvaaminen sunnuntaihin, en ymmärrä. Tämän viikon yhteiskuva on sentään otettu arkena, jo keskiviikkona, jolloin iskin kylään tulleelle ystävälle kameran käteen ja pyysin ottamaan kuvat. Muuten olisi varmaan jäänyt tämäkin viikko ikuistamatta.

Kulunut viikko on sisältänyt ihanien ystävien vierailuja ja herkkiä hetkiä, mutta mukaan on mahtunut myös pojan uniongelmia, tytön uhmaa, seinille lentänyttä ketsuppia ja uuden tietokoneen etsimistä. Kaikki neljä aika dramaattisia ongelmia - trust me. Kaiken Elvari-hifistelyn ja blogiyhteistöiden takana viikko on ollut toisaalta ihana ja toisaalta tahmea - miten sen nyt ottaa ja mihin asiaan viitsii kiinnittää huomiota. Ensi viikko tietää taas töitä lähestyvän tentin suhteen ja uuden blogikodin totuttelemiseen. Kesä ja lähestyvä kesätyö siintää jo silmissä, mutta ensin täytyy rutistaa viimeiset viikot ennen kevään harjoittelua suljetulla osastolla. Teatteriharrastukseni alkaa tulla myös tiensä päähän lähestyvän ensi-illan saralla. Aika kiireinen kevät, mutta kaikkien pitäisi olla vain mukavia kiireitä. Sunnuntai-iltaisin iskee aina se alkavan viikon aiheuttama paniikki ja kiire.

Kiirettä riittää myös blogin osalta. Aikani täällä blogspotissa käy vähiin. Huomenna heitän tälle blogikodille hyvästit arvonnan muodossa. Toivottavasti pääsen heti tiistaiaamuna postaamaan ja toivottamaan teidät vanhat lukijat lämpimästi tervetulleiksi uuteen osoitteeseen, mutta vanhoihin juttuihin.

Seuraa blogia Facebookin (tällä hetkellä varmin tapa pysyä ajan tasalla), BlogilistanBloglovinin ja Instagramin kautta @eevisydamenasialla kautta

HUOM! 
Blogin osoite muuttuu 1.4
uusi osoite on
blogit.kaksplus.fi/sydamenasialla


Ei kommentteja

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!