52 VIIKKOA: 10/52

Tämän viikon yhteiskuva saatiin otettua ulkona, mutta vain toinen lapsi pääsi edustamaan. Tyttö nimittäin pakkasi tänään ilomielin repun täyteen tavaraa ja suuntasi maraton-yökyläilemään mummeille. Haen tytön vasta keskiviikkona kotiin! Veikka jo päästi sängyssä itkun, että minne sisko meni. Tyttö taas oli työntämässä isää pois mummin luota, koska halusi jo päästä nauttimaan jakamattomasta huomiosta. Koska minulla painaa näytelmän vuorosanojen opetteleminen ja gynen tentti päälle, niin en pahastu pienemmästä miehityksestä kotona. Enkä pahastunut tänään siitäkään, että vielä on maaliskuun alkupuolta ja ulkona on noin keväinen ilma! En ole pahemmin sääihmisiä sen suhteen, että kirjoittelisin ylös vallinneita sääolosuhteita tai navigoisin myrskyjen perässä hulluna, mutta mikä on tämä ilma?! Ystäväni vasta postasi kuvan viime talvesta samaan aikaan, jossa oli kinoksittain lunta. Vaikea uskoa, että tämän viikon yhteiskuvissa voitiin kekkuloida ohuemmissa tamineissa. Tosin kuvien ottamisen jälkeen kävin vaihtamassa hiekkalaatikolle sopivamman tuulipuvun ja lenkkarit, mutta hyvin pärjäsin hetken noissakin! Blogiuskottavuus ennen kaikkea..ps. On tunnustettava, että olen ihan rakastunut mun uuteen tukkaan! Aika radikaali muutos, mutta jotenkin olin sen tarpeessa. Kevättä kohti pirteämmällä mielellä ja hiustyylillä. Miltä se tukka näyttää teistä näin käytännössä?

Yhteiskuvista kiitos Annalle!

Seuraa blogia BlogilistanBloglovininFacebookin ja Instagramin kautta!


4 kommenttia

 1. Mun mielestä olet löytänyt todellakin oman värisi! Sopii kerta kaikkiaan niin hyvin :)
  Joskus kyllä osuu napakymppiin hiusten kanssa. Pitäskö itekin repäistä jotain seuraavaks...tämä ihan inspiroi :D Mun luottokampaaja varmaan putois penkiltä jos en ottaiskaan tavan raitoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti pitää repäistä! Kesä tulee, aurinko paistaa ja kohta puskee varmasti jo uutta vihreää maasta. Todella hyviä syitä vähän astua oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja vaihtaa tyyliä. :-) On itselläänkin paljon pirteämpi olo, kun silmäkulmassa räiskyy punainen. ;-)

   Poista
 2. Kiva on tukka ja hyvin sopii ihan käytännössäkin. Mitenhän se hulmuaisi Porvoon yössä..? :P :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nythän tää vasta hulmuaakin, kun eilen illalla pistin kestovärillä koreaksi. Flaming copper on nyt uusi väri. ;-)

   Poista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!