Tavaroiden tilapäisen hukkaamisen mestari

Olen loistava kadottamaan kodimme syövereihin tavaroita. Olen normaalisti todella tarkka kaikista tavaroistani, jos olen liikenteessä. Kotona jotkut asiat vain hukkuvat pitkäksi aikaa. Löysin tämän julkaisemattoman kuvan kuvakansiostani, ja muistin, että kuvan vahakankaan palanen on kadonnut. Olen yrittänyt etsiä sitä ja antaa sen tytön käyttöön omalle kirjoituspöydällensä. On aivan todella rasittavaa, kun hukkaan jotain omaan kotiini, jonka ei pitäisi olla edes niin iso. Syökö meidän kaapit salaa tavaroitamme? Minulla oli myös kadoksissa yli kuukauden puhelimeni kuulokkeet, jotka kumma kyllä löytyivät lopulta auton jostain lokerosta. Olen myös kadottanut vaatteita, sukkia ja ponnareita. Tytön neuvolakortti oli puoli vuotta kadoksissa laatikossa, jossa säilytin koulupapereita. Puhelin on tosi usein kadoksissa, kuten myös kaikki kynät ja paperit. Kaukosäätimet tuntuvat olevan aina hukassa. Samoin laturini. Joka kerta laitan jonkun tärkeän tavaran muka tosi hyvään paikkaan talteen, mutta sitten se hyvä paikka unohtuu. Kerran etsin puoli päivää kihla- ja vihkisormustani, jotka löytyivät sieltä hyvästä tallesta - mikron alta!
6 kommenttia

 1. Mä...olen ihan samanlainen, jollen jopa pahempi. Etsin puhelintani ainakin kymmenen kertaa päivässä, hanskoja joka kerta kun olen ulos lähdössä, ulkohousutkin saan kadotettua. Mulla menee päivässä aikaa ylivoimaisesti eniten tavaroiden etsimiseen. Jos rupean kokkaamaan/leipomaan, mitat ja leivinjauheet on hukassa, kun lähden ulos, ne housut ja hanskat sekä puhelin pitää etsiä, pesen pyykkiä niin pesupallot on hukassa jne. Aina pitää etsiä pitkä tovi joka välissä, että pääsee asioissa eteenpäin.
  Ja meitä asuu kaksi henkeä kaksiossa(nolo)...Tai no ehkä just sen takia on hukassa, kun on niin pieni kämppä ja liikaa kamaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa aika pahalta! :-D Mulla on vain se ongelma, että muu kämppä on siisti, mutta ne kaapit ovat vähän sinne päin. Sen takia ne tavarat on hukassa jopa puoli vuotta, hups!

   Poista
 2. Ihan kuin mä! :D Mulla häviää just noi tyypilliset aina johonkin: hiuslenkit, pinnit, toinen pari sukista, hanskat... Usein etsin raivopäisenä mm. myös avaimia, silmälaseja, kyniä, latureita... Mä tiedostan, että meillä tämä tavaroiden hukkaan meneminen johtuu onnettomista säilytysratkaisuista, joita en oo saanut kuntoon. Mutta ehkä pikkuhiljaa. Ärsyttävintä on se, että syytän miestä tai lapsia tavaroiden hukkaamisesta ja sit ne löytyykin mun omilta jäljiltä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, itse etsin myös tavaroita raivopäisesti, eikä ne tietenkään löydy juuri silloin. Satuin eilen löytämään ton vahakankaankin - sieltä minne olin se laittanut. En vain löytänyt sitä ekalla kerralla, kun sitä etsin. Mun kaverit on tottunut siihen, että jos mun on löydettävä joku tavara, niin etsin sen just sillä siunatulla sekunnilla. :-D

   Poista
 3. Mä olen ihan samanlainen (lieneekö yllätys? ;-)

  Nyt olen tietoisesti yrittänyt opetella laittamaan tavarat aina samaan paikkaan, josta ne sitten löytyisivätkin. Neitimme tekee tästä hommasta vähän haastavaa ja usein joku kadonnut tavara löytyy hänen lelulaatikostaan jemmattuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin miekin aina yritän säilyttää tietyt tavarat omilla "hyväksi koetuilla paikoilla". Joskus vain keksi yllättäen paremman jemman - ja kappas, katosi. :-D

   Poista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!