Ja niin tuli valo
Jos ei ole hyvää sanottavaa, on parempi olla hiljaa. Eikä mulla ole mitään sen ihmempää, kuin että aamupäivästä sain nauttia tenttiin lukemisen tuskissa valosta! Tyttö sanoi tarhamatkalla, että nyt taisi jäädä aamupala väliin, kaikki on jo ulkona. Ei suinkaan, vaan heti puoli kasilta alkoi pimeä väistymään ja pitkästä aikaa tarhamatkalla oli valoisaa! Vanha syntymäpäivälahjani Ukolta, (käytetty) 50mm objektiivi kameraan, pääsi nyt testaukseen, koska se niin lahjakkaasti oli kauan kaapissa. Muutaman kuvan räpsin tauolla, jotta kaikki tieto pääsee vähän muhimaan (yeah right).

Tänään on illalla luvassa taas teatteriharkat. Hiihtoloma oli tässä välissä ja kaiken täi-oksennus-hysterian ja tenttiin lukemisen jälkeen vuorosanat tuntuvat karkaavan toisesta korvasta ulos. Hups.


11 kommenttia

 1. Tämä outo valoilmiö sattui sopivasti vapaapäivään ja kaupungille ajellessa oli niin keväinen vappufiilis, että ihan nauratti kuinka valo saa ihan sekaisin :D
  Vaikka realiteettina oli se, että aamusta sai edelleen laittaa takan tulille kylmyyden lymytessä lattioilla, aamun satastaessa aurinko veti suunpielet pakostakin hymyyn... Kevät tulee!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Harmi, kun en itse kyennyt lukemiseltani lähteä ulos nauttimaan auringosta sen enempää. Mutta kyllä se kevät vielä sieltä tulee! Nyt ei vaan enää mitään takatalvea, kiitos! :-)

   Poista
 2. Sulla on ihana koti! <3

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, Kamomilla!
   Ensin vähän epäilin, että tuleeko jo liikaa kuvia. :-D

   Poista
 4. Kauniita kuvia kauniista kodista! Mäkin haluun meille Marimekon astioita, varsinkin, kun niitä löytyy kuopuksen nimelläkin ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ehkä kaksi Marimekon astiaa, tämä lahjaksi saatu kulho ja samaa sarjaa oleva muki. Joskus, kun olen tosi rikas, nii mun kodissa on Marimekon astiasto ja pidän kaikkia kutsuja. ;-)
   Ja kiitos, sinä kaunokainen!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos!
   Toi on mun yksi Marimekon suosikeistani, jonka löysin viime kesänä hyvästä alesta!! <3

   Poista
 6. Ihanan yksinkertaisia mutta kauniita kuvia :)

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!