Arjellista

Tänään tarhan jälkeen kaikki liikenne kotona pysähtyi (tai ei edes alkanutkaan), kun Leijonien pelin viimeinen erä piti äidin lapsineen sohvalle nauliutuneena. Tytön mielestä Venäjä olisi vielä voinut saada toisen maalin, jotta niille ei olisi tullut niin paha mieli. Siellä me kolme saman viltin alla jännättiin ja AIAJAiajjiajai kuului aina välillä.

Koti oli taas jotenkin räjähdyspisteessä, vaikka vasta sen omasta mielestäni imuroin. Lämmin ruoka saatiin vasta iltapalalle, mutta poika sai pissan pottaan ja vaahtokylvyn. Ruokapöydän alla lainehti pojan toimesti pieni merellinen vettä. Hiekka rapisee taas jalkojen alla. Kaksi täyttä kuivaustelinettä odottaa vaatteinensa purkajaa. Silmät meinaa painua väkisin kiinni viiden tunnin yöunien jälkeen. Tyttö oli itkenyt aamulla, kun antamani halikortti oli hukuksissa. Isä oli kortin löytänyt aamulla, mutta juuri ennen nukkumaanmenoa itku pääsi kadonneen pupusukan etsinnässä.

Poika oli aivan yhtä vaativa nukkumaan mennessä kuin yleensäkin. Ensin luetaan mopokirja, jossa jokaisella sivulla hän kertoo, kenen moottoripyöriä mikäkin on. Ennen kuin voi kääntää sivua, minun täytyy vielä kysyä, että mikä pyörä nyt oli hänen. Mopokirjan jälkeen täytyy laulaa luikauttaa muutama laulu (aina ne samat), mutta pojan täytyy saada pyytää: "laula tilpitappi, laula ihahhaa, laula tuiki tuiki tähtönen". Sitten vielä laitetaan pupun ympärille kapaloksi harso viimeisenä pusu ja lopuksi hali. Tyttö sentään tyytyy Karviseen ja silittelyyn (ja yövaloon ja vesilasilliseen).


Kaiken kaikkiaan aivan tyypillinen, "rauhallinen" ja mukava ilta. Ei valittamista.


4 kommenttia

 1. Oli kyllä jännä matsi eilen kuunnella, kun ei päässy telkkari ääreen kattomaan :P Teillä on muuten samanlainen suihkuverho kun mulla :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikean hyvä verho! Tosin se pitäisi välillä pestä..

   Niin oli jännä peli! Perjantaina pakko kannustaa Suomi jatkoon!!!!

   Poista
 2. Arki on parasta :) Se jatkuu näin lomallakin. Unisaduksi Veera lääkärissä, pottaharjoituksia mökissä ja hotellihuoneessa, vahinkoja pallomeressä ja autossa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä tämä elämä olisikaan ilman näitä lapsia? :-)

   Poista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!