52 VIIKKOA: 7/52 ja Onnilliset juhlat

Näissä viikonlopuissa on ollut mukavaa se, että on melkein joka viikolla ollut jotain spesiaalia arjen harmaita piristämään. Ja on ollut harmaata, voin kertoa, varsinkin kun lumesta saatiin nauttia niin pieni hetki. Loskakelit ei kauheasti houkuta. Tällä viikolla on ollut onneksi vaatekutsut ja tänään synttärijuhlat. Tänään siis juhlimme isoa poikaa, Onnia, joka paljastui yhden seuraamani lemppariblogini samaksi Onniksi, jonka kanssa hän ja meidän likka leikkivät päiväkodissa! Hauskan sattuman kautta meistä äideistäkin tuli kavereita blogin ulkopuolella. Tänään sitten pääsin tytön kanssa karkuun ilman miesväkeä Katrin kauniiseen kotiin, jossa jäätelöbuffet houkutti ja sokerihumalaan päästiin alta aikayksikön.Tänään pitäisi aktivoitua ja ottaa niskasta kiinni tenttiin lukemisen kanssa. Alun löysän lukkarin ja vetelänä olon jälkeen on todella vaikea päästä takaisin moodiin, jossa jaksaa paukuttaa monta tuntia putkeen. Huomenna, huomenna..

ps. 52 viikon kuvaprojekti jatkuu samalla kaavalla: kuva tulee otettua sunnuntaina kello kuuden pimeyden aikaan. Nyt tuli kuitenkin tosi kivat kuvat, kiitos sinulle, primadonna-Katri!pps. Mulla pyöri väkisinkin "Äiti koneella" päässäni, kun kirjoitin tätä postausta. Mies makaa vieressä ja lapset huutelee palveluksia. "Joo, joo, isi hoitaa!" vastaan minä! Ei se parodia ole ihan tyhjästä nyhjästy.


6 kommenttia

 1. :D Primadonna poikueineen kiittää ihania vieraita käynnistä ja lahjuksista! Olipa mukavaa. Ja olipa mukavaa, että teillä ei ollut niin kiire pois. Ilta sujuikin täällä sitten rattoisasti siivoillen, vaikka sotkua tuli kyllä yllättävän vähän.

  Täytyy vääntää joku postaus itsekin tästä päivästä. Mun ei tullut ihan hirveästi otettua kuvia, joten jos sulla on jotain kivoja, niin haluatko heittää niitä tuonne mun postilootaan..? :)

  Tsemppiä uuteen opiskeluviikkoon! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdit jo nähtävästi postauksen tehdä. Voin silti lähettää sulle kuvat. ;-)

   Ja aikamoinen kaunokainen olet. <3

   Poista
  2. Wikipediasta: "Primadonna (ital. prima donna, ensimmäinen nainen) on oopperan, operetin tai revyyn naispääosan esittäjä. Erityisesti nimitystä käytetään italialaisten oopperoiden yhteydessä. Nimitys on ollut käytössä 1600-luvulta lähtien.[1] Ensimmäisenä primadonnana pidetään italialaista oopperalaulajaa Anna Renziä. Äänialaltaan primadonna on usein, muttei aina, sopraano. Laajemmin ymmärrettynä ja käytettynä primadonna tarkoittaa oopperatalon tunnetuinta naislaulajaa ja nimitystä on käytetty myös itserakkaasta, oikukkaasta naishenkilöstä."

   Paino sanalla "oikukas" :D

   Poista
  3. Mie kyllä ajattelin sellaista kaunista, ihanaa ja heleä-äänistä naista, joka on ihan tosi tosi kiva! <3

   Poista
  4. :D <3 Mä linkkasin tän sun postauksen tohon omaani muuten. Piti tehdä jo eilen, mutta unohdin.

   Poista
  5. Mie yritän saada ne kuvat sulle inhimilliseen aikaan lähetettyä. Se oli hauska kuva, jossa olet itse kuvaamassa kakkua. ;)

   Poista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!