52 VIIKKOA: 4/52

Tässä sitä taas viikon viimeisenä päivänä otettu kuva hätä housussa, ettei vaan unohdu tämä projekti (kun kaikki muu somemaailma tuntuu olevan ihan unholassa). Yhteiskuvaa naamakuvilla ottaessa on hyvä laittaa lapset tapittamaan telkkaria, jos mielii saada lapset pidettyä kainalossa. Ensi kuussa kyllä aion otattaa meistä ne kuvat valoisassa ja niin, että se ei ole oman käden varassa otettu.

Ennen tätä hikisukkakuvaa meidän viikonloppu on ollut yhtä kaveritreffiä, josta en valita kyllä yhtään. Olen nähnyt kolme äitiä, joista kaksi uutta tuttavuutta tytön tarharyhmästä. Kummatkin äidit vaikuttivat todella mukavilta, eikä -/+10 ikäero tunnu haittaavaan näissäkään tuoreissa suhteissa yhtään mieltä. Tänään sitten suuntasin blogisielunsiskon luokse syömään loistavaa lohta ja minun tekemää laskiaispullaa.

Takana siis oikeasti ihan tosi hyvä viikonloppu. Viime päivinä helposti provosoituva selkäkipu on tuntunut taas pahentuvan entisestään, eikä siksi koulupäivien jälkeen pöytäkoneella istuminen miellytä. Mielummin olen lysähtänyt sohvalle tulikuuman kauratyynyn päälle makaamaan, ja yrittänyt antaa leffojen ja sarjojen viedä ajatukseni muualle. Olen nyt siis hyvin harvasanainen ja lukijansa pettänyt bloggari, jos teitä siellä vielä on. Onhan? Tästä kyllä aion rykäistä selkäkivun pahenemisen uhalla muutaman postauksen talteen ja julkaisen niitä sitten hiljakseen. Kovasti haaveilen lottovoitosta ja ajatuksissa olisi sen läppärin hankinta. Ajatuksen tasolle se haave saattaa jäädäkin, koska näillä tuloilla ei läppäreitä ostella.


Olisiko teillä sydämellä joku spesiaali juttu, joista te haluaisitte lukea? Nyt on hyvä aika toivoa, niin saatte harventuneen blogitahdin aiheuttaman laman vuoksi edes laadukasta luettavaa! Antaa palaa, sanoi kissa kun koiran sytytti tuleen. (että oli huono vitsi, tiedän)


4 kommenttia

 1. Kiitos eilisestä vielä tätäkin kautta! Postaisitko siitä äiti kasvis-kalasyöjä/ muu perhe sekasyöjiä -aiheesta?

  VastaaPoista
 2. Ilmeisen huonon huumorintajun omaavana kikattelen täällä vitsille. :D
  Mukavaa viikkoa sinulle, toivottavasti selkäkipu alkaa hellittämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, joku muukin omistaa yhtä huonon huumorintajun! Mutta meillä on aina hauskempaa, koska naurattaa herkemmin. :-)

   Poista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!