52 VIIKKOA: 3/52

Miehän olen ihan tulessa tän postaustahdin kanssa! Ainakin olen vielä mukana tässä kuvaprojektissani. Tänään sattui päivällä olemaan pojan huoneessa valoa ja molemmat lapset kiltisti keskenään leikkimässä. Tulipahan sitten siinä otettua se yhteiskuva. Voisi kyllä alkaa pyytämään jotain ottamaan meistä ihan oikeita kuvia, ettei tämä projekti ole vain minun kuva-asetelmien varassa. Mutta, mukana ollaan vielä vahvasti! Oletteko itse mukana tässä samaisessa kuvaprojektissa omassa blogissanne tai kotialbumi-tyylisesti?

Tykkäättekö, että niin monet blogit ovat ottaneet tämän haasteen vastaan? Minusta tämä haaste on todella kiva ja lapset tulevat varmasti pitämään näistä kuvista isompana.ps. Mulla on ensi viikolla harvinaisen monta etäkoulupäivää. Silloin otan taas kiinni blogistakin. Miltä kuulostaa pohdinnat perheenäitinä opiskelijariennoissa ja kulissisiivoojan paljastukset?


2 kommenttia

  1. Minä mietin ja mietin tätä haastetta mutta se jäi.. Tuntuu että ideoita ja inspiraatiota valokuvaamiseen olisi vaikka millä mitalla, nyt kun valoa on enemmän, mutta aika ei riitä kaikkeen.

    Miehelle olen tosin nalkuttanut (köh, siis huomauttanut ;)) että ottaisi enemmän kuvia minusta lasten kanssa. Ihan niitä arkikuvia.

    VastaaPoista
  2. Kulissisiivojan paljastukset..hmmm.. :D Kuulostaa lupaavalta :D eikä opiskelijariennot äiti ihmisen näkökulmastakaan, ois huonompaa luettavaa, eli anna palaa :D!

    VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!