Vähän erilainen joulukalenteri

Heippa ja terveiset täältä tien päältä! 

Me ollaan miehen kanssa vietetty viikonloppuloma kylpylässä. Blogin puolella on ollut hiljaisempaa, mutta kaikki minua instagramin kautta seuraavat ovat voineet toimia virtuaalisina lomakumppaneina. Eilisestä Virve Rostin kanssa otetusta yhteiskuvasta on nyt selvitty ja kohta me jo olemme lapsukaistemme luona. 

Sain tässä äsken aivan loistavan idean! Olen unohtanut nimittäin ihan tyystin koko joulukalenterin hankkimisen meille kotiin. Minulla taisi olla ajatuksena tehdä sellainen itse. No, onneksi Kissamummi oli hankkinut lapsille perinteiset suklaakalenterit. Mutta entäpä tämän blogin oma joulukalenteri? Kateellisena selailin aamulla lukulistallani olevien blogien omien joukukalenterien ensimmäisiä luukkuja. On kauniita runoja, kuvia, ideoita jouluun, kivoja arvontoja ja alekoodeja ties minne. Miekin haluan blogilleni oman joulukalenterin, ajattelin. Sitten sen keksin - vähän erilaisemman joulukalenterin. Aion avata teille videoiden muodossa joka päivä meidän arkea. Nimeän leikkisästi joulukalentirini Jokapäiväinen elämämämme. (voisihan se olla myös joku matkalla kohti joulua tai whatever). Joulukalentirini tulee olemaan hyvinä hetkinä pienellä (kuivalla) huumorilla ja (huonolla) itseironialla maustettu, ja se kuvaa pienen pätkän meidän jokapäiväistä arkea. 

No, miten niitä luukkuja pääsee avaamaan? Koska en ole tekniikan ihmelapsi (enkä osaa lisätä videoita bloggeriin), niin nämä luukut tulee ilmestymään instagramiin. Sieltä minut löytää nimellä eevisydamenasialla. Ensimmäinen luukku aukenee illalla, pysykää siis kuulolla!

Miltä tämä ideani kuulostaa? Aiotteko tulla avaamaan luukkuja? :-)


2 kommenttia

  1. Hauska idea toi joulukalenteri :) Sitä on oltu niin nättinä reissussa ja ompas siellä ollut lunta :O Sais tännekkin tulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, sitä on käyty katselemassa. ;-) Tänään illalla tulee taas uusi luukku avattavaksi!

      Poista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!