Inspiroiva uutuuspizza

Nyt herkutellaan yhteistyössä Indiedaysin ja VAASANin kanssa. Kampanjan etusivuilta voi tutustua, että mistä on kyse. Kyseessä on siis yhteistyössä toteutettu herkkuhaaste, jossa sain valita Indiedaysin bloggaajatapahtumassa VAASANilta yhden tuotteen, josta toteuttaisin jotain hirveän hyvää ja herkullista. Tarkoituksena on jakaa oma resepti blogissa, jonka jälkeen te ja muut pääsevät tykkäämään lemppariohjeestanne. Kampanjasivun äänestys tapahtuu Facebook-tykkäyksillä. Kaikkien tykkääjien kesken arvotaan Day spa hemmotteluhoito.Sitten siihen herkutteluun. Pitsa nyt on aina hyvää, varsinkin silloin, kun pizzapohja on valmiina täytettäväksi. Varsinkin näin muka niin kiireisenä opiskelijana ja perheenäitinä herkkuhammasta kolottaa ympäri vuorokauden, mutta aika on kortilla. Tämä pitsa on valmista hetkessä! Pohjana minulla on VAASANin Lapin Rilla -pizzapohja. Toinen hyvä puoli näissä omissa resepteissäni on, että mies ei niistä niin välitä, joten ei ole pelkoa siitä, että tämä katoaisi mystisesti yön aikana mie vaan vähän maistoin -miehen suuhun.

Tykkään nykyään tehdä pitsaa jollain muulla kuin tomaattikastikkeella. Joskus pohjalle laitan pestoa, mutta tällä kertaa laitoin maustettua ranskankermaa. Tykkään kalasta todella paljon, mutta joskus sitä tulee syötyä liian vähän. Ja artisokka vaan nyt on hyvää. Eipä tähän pizzaan tarvita sen enempää, kuin pinnalle ripottelee mozzarellajuustoa. Valmiin tekeleen voi koristella vihreällä ja joulun kunniaksi myös vähän punaisella. On hyvää!

Ohje
Creme bonjour cuisine - sipulisekoitus
Graavilohta
Grillattua artisokkaa öljyssä
Mozzarellaraastetta
Tuoretta basilikaa ja kirsikkatomaatteja koristeeksi valmiin pizzan päälle

Paista 200-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia

Pizzanteko välivaiheineen on naurettavan helppoa! 
Levitä ensin pohjalle creme bonjour cuisine. Asettele pohjan päälle lohisiivut. Sen jälkeen artisokka, jonka jälkeen voitkin jo ripotella mozzarellaraasteen. Anna hivenen pinnan ruskistua uunissa ja nosta ihan hetkeksi jäähtymään. Koristele koko komeus basilikalla ja tarjoile pizzan kanssa kirsikkatomaattia.
Äänestäkää mua (tai jotain muuta) ja osallistukaa kampanjasivun kilpailuun!


3 kommenttia

  1. Oi että tuo näyttää hyvältä! :P Mä tilaan yhden tollasen pitsan, kiitos! No hyvä on, ei tartte tuoda. Mut sit kun tullaan teillä käymään. ;)

    Tarttee vissiin mennä käymään jääkappilla, nälkä tuli...

    VastaaPoista
  2. Oijoi, näyttääpä herkulliselta!!

    VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!