Luopumisesta ja yksi myynnissä oleva hääpuku

Minulla on ollut kauan missiona myydä hääpukuni. Eihän häistämme ole kohta kuin kaksi vuotta. Silti pukuni on roikkunut vaatekaappimme naulassa pussissaan. Jotenkin hassua säilyttää jotain pukua, jota ei kuitenkaan koskaan tule käyttämään. Enkä usko, että tyttömme haluaisi äidin vanhaa pukua - sellainen prinsessayksilö kun tuo on.

Nyt päätin ottaa itseäni niskasta kiinni, kaivoin pukuni ja otin kameran myynti-ilmoitusta varten esille. Kiusaus vei voiton, ja ennen virallisia kuvia sovitin vanhaa pukuani. Kas, sehän istuu tosi nätisti. Jos en laittaisikaan tätä myyntiin. Jotain suurempaa luopumisen tuskaa oman hääpuvun myymisessä on.

Ei mutta hei, hupsista, mulla ei ole enää juuri synnytyksen jälkeistä ruotoa ja (reilusti) isompaa etumusta. Minähän hukun tähän pukuun, apua! Kaksi vuotta sitten puku sopi minulle kuin nakutettu. Se näytti kauniilta ja poika piti imetyksellä huolta siitä, että pukuun oli omaa täytettä. Nyt näytin naurettavalta narulta pukuni sisällä. Turhaan tätä mitään säästää, myyntiin vaan.

Ja siellä se nyt lepää. Nouto Borgåsesta rajaa mahdollisuuksiani saada puku myytyä, mutta yritys hyvä kymmenen. Menkäähän katsomaan ilmoitustani ja vinkatkaa siitä kavereille tai jollekin hääpukufriikille.

OSTA HYVÄ HÄÄPUKU!


5 kommenttia

 1. Kaunis hääpuku, vaikka onhan siinä tosiaan hiukan liikaa tilaa sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kaunis yksilö, mutta tosiaan puku ei kutistunutkaan minun mukanani. Katsotaan, saanko pukua eteenpäin. :-)

   Poista
 2. Toivotaan että puku löytää uuden onnellisen omistajan! :) Mulla ei ole omani kanssa käynyt ihan noin, vaan päinvastoin..en ole kyllä kokeillut mutta tiedän sen muutenkin. Höh.. Mutta silti haluan sitä roikottaa kaapissani, tai oikeastaan vanhempien kaapissa (miksköhän se muuten on siellä eikä kotona, hmm...?) odottamassa...mitä? :D No, jospa tytär joskus hamassa tulevaisuudessa vaikka haluaisi ottaa sen käyttöön. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin toivon, että puku löytäisi jollekin ihanalle morsiammelle. :-)
   Mikäköhän siinä on, että omasta puvusta luopuminen on niin vaikeaa?

   Poista
 3. Puku tuo varmasti ihania muistoja esiin, ja onhan se ollut tärkeänä päivänä päällä. Hymyilin nuille "hups" jutuille! :)

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!