Linkitä blogisi

Minä olen pitänyt hauskana ideana mainostaa bloggaajien uusia tai vanhoja suosikkiblogeja erillisessä postauksessa. Tietenkin uusia blogeja löytää blogien sivubannereista, mutta usein ainoa asia, joka voisi mielenkiinnon herättää, on blogin nimi. Silloin hyviä uusia blogeja voi mennä ihan ohi. Minä tykkään tutustua uusiin blogeihin pienten alkusanojen saattelemana, vähän niin kuin kirjan johdantoa lukisi. Olen pieni bloggaaja, joten mahdollinen mainostus omalle blogille lämmittää mieltä. Nyt kuitenkin ajattelin, saisinko teidän avulla kasaan joukon blogeja, joita voisin itse suositella muillekin bloginälkäisille. Tässähän kuitenkin on koira haudattuna, sillä haluan löytää uusia blogeja luettavaksi (varsinkin kun tenttirupeaman jälkeen alkaa LOMA)! Joten tässä tapauksessa minä voitan ja muut voittavat, eikö vaan?

Linkitä siis blogisi! Olkoot se oma blogi, kaverin blogi tai suosikkiblogisi. Saa linkittää useampia, jota kautta löytyy enemmän uutta luettavaa. Ja tutut saavat ihan yhtä hyvällä syyllä linkittää oman bloginsa, sillä niistäkin voisi tehdä sitten oman postauksensa.

ps. Porvoolaiset/Porvoolaisten blogit kiinnostavat eritoten, joten jos tiedätte sellaisia, niin pistäkää linkkiä tulemaan!

31 kommenttia

 1. oma blogi:
  http://paastavarpaisiin.blogspot.fi/ Hiuksia,kosmetikkaa jne.

  ja kiva mammablogi,josta tykkään:
  http://lovenea.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Olen ollut jonkin aikaa vähän sivummalla blogimaailmasta ja nyt kun olen tehnyt paluun uuden blogin kanssa niin olen tehnyt uusia blogilöytöjä, tämä sinun blogisi yksi niistä. :)

  Tässäpä linkki minun uuteen blogiini, jonka perustin kun jouduin vanhan sulkemaan tuossa kesällä... http://raparperinlehti.blogspot.fi/ Tervetuloa kylään! :)

  VastaaPoista
 3. Yksi lempiblogeistani, jota olen seurannut jo useamman vuoden, kertoo 25-vuotiaan eläinlääkäriopiskelijan arjesta: http://tassunjalkiasydamessa.blogspot.fi

  Oma blogini on päiväkirja, jossa tällä hetkellä pinnalla vähän matalamieliset asiat, tic-oireet ja ahdistus, mutta yritän löytää iloa arkeen luovista puuhista: http://liiolii.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Sun blogin ahkera seuraaja Pörrösukka täällä moi :) Kirjoittelen blogissani meidän arjesta, joka täyttyy 05/2013 syntyneen neitokaisen elämästä, koirien kanssa touhuilusta, leivonnasta ym. Tervetuloa kurkkaamaan! www.porrosukka.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. No minäpä tulen linkittämään, vaikka sä olet kyllä jo mun blogiin tainnut löytääkin: http://leluteekki.wordpress.com/

  Kuvauksessa lukee jotain sinnepäin kuin suomalais-ranskalaisen kaksosperheen arkea, filosofiaa vanhemmille ja yllättäen myös askartelua, ja suunnilleen sitä blogi onkin - ja se tosiaan kertoo jo hitusen enemmän kuin pelkkä nimi.

  VastaaPoista
 6. Olen lueskellut blogiasi jo tovin, tässäpä minun :) http://little-things-with-hope.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Me. ;)
  <a href="http://pikkuseikkailija.blogspot.fi/>Pikku Seikkailija</a>

  VastaaPoista
 8. http://noniintutot.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. Tämä oli tosi kiva postaus, olen etsinyt uusia blogeja luettavaksi itsekin kun innostuin uudestaan asiasta.
  Laitanpa sitten omanikin tänne joukon jatkoksi. Blogissani on käsitöitä, leivontaa aj ihan tavallista arkea neljän lapsen perheestä: http://unelmaaelamassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. omaa blogiahan minulla ei ole, mutta usein kyllä lueskelen muutamaa tiettyä blogia, jotka aikaajoin muuttavat sen hetkisten kiinnostuksen kohteiden mukaan. Linkittelen tällähetkellä seurannassa olevat. Pakko myöntää, että yleensä katson vain kuvat ja saatan tekstin lukea tekstin vain pikaisesti päällisinpuolin. MInulle siis tärkeintä blogeissa on inspiroivat kuvat ja ideat. Kun löydän mieleisen blogin katson yleensä suuren osan vanhoista postauksista ja jään hetkeksi seuraamaan, kunnes kyllästyn ja etsin uusia blogeja. Usein palaan seuraamaan minulle jo tuttuja blogeja aina tietyin aikavälein. Blogeista hae inspiraatiota kodin laittoon ja käsitöihin, en siis tidä onko näistä mikään sinulle mieleen.

  http://ruttu-nuttu.blogspot.fi/
  http://sisustusjasepustus.blogspot.fi/
  http://www.pinjacolada.com/
  http://kaikkimitahalusin.indiedays.com/

  VastaaPoista
 11. mischievousmixture.blogspot.fi

  miksaus lifestylea, mussutusta mun päivittäisestä elämästä ja fiiliksistä, paljon kuvia ja tekstiä ! ruudun toiselta puolelta löytyy 15-vuotias tyttö narniasta joka rakastaa teetä, kissoja, villapaitoja ja mansikoita ja hallitsee kiroilun jalon taidon sekä sarkasmin käytön.

  VastaaPoista
 12. Nuoren kaupungissa elelevän maalaissielun lifestyleblogi, jossa pohditaan, tunnetaan ja eletään. Maailmaa pienen lukiolaisen silmin. Arjessa mukana rakastava perhe, hevosia ja järjestelmäkamera. Intohimoina kuvaamisen ja eläinten lisäksi käsityöt/askartelu, pienet kauniit asiat ja erityisesti ihmismielen tutkailu.
  Tervetuloa kurkkaamaan! :)

  Pieni ja Hento Minä

  VastaaPoista
 13. Katuvalokuvausta neljän valokuvaajan voimin :)

  http://katuvalokuvia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 14. http://scotlandstyle.blogspot.fi/

  Britanniaa, kulttuurieroja, tyylijuttuja. Matkustelua, harrastuksia ja yliopistorientoja. Kirjoittaja asuu lukukaudet Skotlannissa ja palaa lomiksi Porvooseen, joten kotikaupungistakin tulee satunnaisia postauksia.

  VastaaPoista
 15. Oma blogini http://mytimetaija.blogspot.fi/

  My time sisältää paloja 23-vuotiaan liiketalouden opiskelijan ja yrittäjän elämästä niin kuulumis- ja päivänasupostausten kuin ruoka- ja kosmetiikkatestauspostaustenkin muodossa.

  VastaaPoista
 16. http://eetusreign.blogspot.fi/

  16-vuotiaan pojan lifestyle-tyylinen blogi :-)

  VastaaPoista
 17. vipeltajavaltakunta.blogspot.fi

  Kertoo kahden tytön, kahden koiran ja kahden marsun arjesta.

  VastaaPoista
 18. Miulla on 09/2013 syntyny minimies ja kirjottelen yleensä vauva-arjen ja treenaamisen yhdistelmästä :). Alotin blogin tosin vasta viime viikolla, mutta koukussa oon jo :D
  http://fitfatmamatiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 19. http://saijis.blogspot.fi/

  19-vuotias tyttö, joka rakastaa muotia, shoppailua, korkeita korkoja, kosmetiikkaa, matkustelua, aurinkoa, liikuntaa, hyvää ruokaa, rusketusta & biletystä! Blogi sisältää myös videoita, päivän asuja, tuotearvosteluja ja tutoriaaleja :-)

  VastaaPoista
 20. www.mielikuvailua.blogspot.fi
  18-vuotiaan helsinkiläistytön valokuvausblogi:)

  VastaaPoista
 21. Mä tykkään tälläsistä postauksista, varsinkin kun on kauheesti kommentteja kun näistä löytää itellekkin lisää luettavaa :) mutta pitäähän sitä itseäkin mainostaa jos sitä joku löytäis munkin blogiin; http://salmirakkia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 22. Moikka! Tässä mun(20v eläinhoitajaopiskelija) blogi http://mirvalife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 23. http://maanmakoisin.blogspot.fi/

  Moikka! Tässä olisi juuri aloitettu kuvapainoitteinen ruokablogi, jossa keskitytään lähinnä "normaaliin" ruokaan eikä niinkään turhaan ruuanlaittohifistelyyn :)

  Lukijoita olisi kiva saada, niin saisi kommenttia ja ehdotuksia blogin parantamiseksi :-)

  VastaaPoista
 24. http://missmutsi.blogspot.fi/
  20-vuotiaan pienen pojan yksinhuoltaja-äidin kirjoitteluja meidän elämästä :)

  VastaaPoista
 25. Tämän idean toteuttaisin mielelläni itsekin, jos lukijakuntaa olisi vähän enemmän. Mutta asiaan, oma blogini on nuoren tytön pieni lifestyleblogi. Kirjoittelen blogissani kauneusvinkkejä laidasta laitaan, kynsistä, ja arjestani. Teen myös ahkerasti videoita.

  feelthebeaty.blogspot.com

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!