Inspiroitumassa (ja hakemassa ilmaista karkkia)

Heh heh. Johan sitä ollaan ihan blogimaailman seurapiirien kaulostoa, kun sain jo toisen kutsuni blogitapahtumaan. Täytyy varoa, ettei kohta kilahda ilmainen tavara hattuun. Eipä..


Nyt tapahtuman järjesti Indiedays, aiheenaan Bloggers inspiration day. Sain ihan avecillisen kutsun, mutta ymmärrettävistä syistä seuralaiseni joutui jäämään kotiin. Koska itse olin jo bussissa matkalla kokkareisiin, päätin uhmata ujouttani ja epävarmuuttani ja lähdin sinne yksin. Eksyin ensin reitilläni, kunnes huomasin yhdellä sisäpihalla notkuvia ihmisiä kamerat kädessä. Eli tonne mun täytyy mennä. Sisäpihalle tullessani olisin halunnut sulautua takanani olevaan tiiliseinään, sillä niin kovasti erotuin punaisen takkini ja farkkujeni kanssa massasta. Oli korkkareita ja kiiltäviä mustia housuja, hienoja nahkalaukkuja ja pitkää tukkaa. Mulla oli mun luottolaukkuni, Marimekko, siniset farkut ja tennarit. Oli mulla sentään yllä Kalevalan koruni, mutta ei päivettynyttä ihoa. Onneksi mulla oli virtuaaliseurana PeNa, joka ei päässyt lihoinensa paikan päälle, vaan toimi avecinani puhelimen kautta. On varmaan viimeksi ollut niin ulkopuolinen olo, kun kävelin esikoista odottaessani maha pystyssä hakemassa tutkintotodistusta. Sisällä piti laittaa vielä blogin nimellä varustettu kyltti esille, josta näki jo heti, että mikään muotibloggari en ole. Muiden blogien nimistä nimittäin huomasi, että heidän postauksissaan käsitellään vähän jotain muuta asiaa kuin stressitason nousua ja räkää valuvia neniä.

Tulipahan käytyä ja hakemassa ilmaista karkkia ja leipää kotiin. Vaikka muotihaukka en ole, niin pääsin iloisesti hypistelemään kauniita vaatteita ja juomaan nopean ilmaisen hiprakan. Näin taas niitä oikeita ja isoja bloginimiä, myös muutaman blogimamman! Päivän kohokohta oli varmaan se, että sain tietää lapsuuteni lempikarkkien, Chewitsien, olevan vielä/taas markkinoilla. Kuinka nostalgista!


Ei kommentteja

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!