Kuka sinä olet?

Lukijamäärän kasvaessa tulee välillä mieleen, että ketä sieltä ruudun takaa oikein löytyy. Ihan muutamassa kuukaudessa yksittäisten kävijöiden määrä on kasvanut kohisten. Te lukijat tiedätte minusta jo yhtä sun toista, mutta minusta olisi hauska tietää myös jotain teistä. Varsinkin olisi hauska tietää, kuinka moni vanha tuttu, kaverin kaveri tai Porvoolainen käy blogiani lukemassa. Tietenkin kaikki muut bloggaajat ja heidän sielunmaailmansa kiinnostaa minua - utelias kun olen!

Olisin oikein iloinen, jos haluaisit kertoa itsestäsi jotain kommenttikenttään tai sähköpostiini muumitalossa(at)hotmail.fi

Saat kertoa itsestäsi niin paljon ja niin vähän kuin haluat. Koska kommenttien valvonta on blogissani aina päällä, voin pyynnöstäsi jättää kommenttisi julkaisematta. Joku maantieteellinen sijainti (pohjoinen, etelä..), ikähaarukka, lemppariblogisi tai muu kiinnostava asia itsestäsi olisi tervetullut. Jos tunnet minut jostain, niin senkin saa kertoa, vaikka nimeä et paljastaisikaan. 

Itse jatkan nyt tenttiin lukemista! Ensi viikolla pakerrankin sitten sisätautiharkassa!
12 kommenttia

 1. Olen lukiossa opiskeleva äiti, jolla on haaveena opiskella kätilöksi. 2,5 vuotta takana lähihoitajaopintoja, joten tiedän millaista hoitoalalla on.
  Olen Länsi-Suomesta ja en ole kovinkaan kauaa tätä blogia seurannut, mutta postaukset ovat tosi mielenkiintoisia ja hauskoja luettavia. Lisäksi sulla on tosi kaunis koti ja ihana ote elämään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, Alli, ja tervetuloa! :-)
   Kiitos paljon, kun kerroit itsestäsi. Jotenkin tuli sellainen tunne, että tahtoisin tietää teistä lukijoista edes jotain pieniä murusia. Tästä tuli hyvä mieli! :-)
   Tsemppiä kätilöksi hakemiseen!!

   Poista
 2. Nainen, 30-vuotta. Keski-Suomi. Sinulle live-elämässä tuntematon. Eksyin blogiisi jonkin toisen blogin kautta ja jäin seuraamaan. Niin, ja olen sairaanhoitaja! Eli mieltäni lämmittää teksteissäsi erityisesti intosi alaa kohtaan :) toki moni muukin asia. Kiitos, kun kirjoitat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, Keiju, ja kiitos kommentistasi! :-)
   Todella kiva kohdata täällä oman alan ammattilainen! Hoitsujuttuja tulen varmasti jatkossa kirjoittamaan enemmän.

   Poista
 3. Yli kolmekymppinen neljän lapsen äiti Pirkanmaalta. Myös aika uusi lukija nyt kun koko blogihomma taas alkoi innostaa uudestaan kun vapaa-aika jälleen lisääntyy pikkuhiljaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja tervetuloa! :-)
   Kerrohan vinkkiä, jos löydät kivoja blogeja!

   Poista
 4. 28vuotias 2lapsen äiti pirkanmaalta (poika 09.12.2010 ja tyttö 26.06.2006) seurannut olen blogiasi ihan alusta asti.Löysin aikoinani tänne Elämän suola & sokeri blogin kautta :) tykkään blogistasi siinä on juuri sopiva ripaus kaikkea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaude, olet ollut mukana alusta asti! Kiitos sinulle, että olet viihtynyt! :-) Siehän olet sitten hyvä blogini asiantuntija ja tunnet blogini kasvun ja kehityksen.

   Ja todella kiva, kun kerroit itsestäsi. Kiitos. :-)

   Poista
 5. Yli kolmekymppinen suomenruotsalainen kahden lapsen äiti Hangosta. Vanhempi on jo esiteini ja pikkuveljellä on kolmen vuoden uhma päällä, joten arkeen mahtuu kaikenlaista :)
  Oma lempiblogi oli Taaperotalo, mutta sen päivittäminen loppui hiljattain. Olen lukenut tekstejäsi noin vuoden verran ja blogistasi saa mukavasti vertaistukea lapsiperheen arjen pyörittämiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! :-)
   Vieläkö syksy on saapunut Hankoon?
   Vuosi on jo aika pitkä aika. Mukavaa, että olet viihtynyt matkassa ja kerroit hiukan itsestäsi. Teistä lukijoista on kiva saada tietoa. Sillä tavalla tulee vähän läheisempi olo lukijan kanssa.

   Poista
 6. Luin eilen blogiasi ensimmäistä kertaa ja vaikutti oikein mielenkiintoiselta :). Minulla on myös täysin samanikäiset lapset joten todennäköisesti luen blogiasi myös jatkossa :) 28 v. ja Länsi-Suomesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissan ja tervetuloa! :-)
   Onpa hauska sattuma, että meillä on samanikäiset lapset. Jos jäät lukemaan blogiani, niin kommentoihan joskus onko teillä samanlaisia juttuja lastesi kanssa.

   Poista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!