Päivä Mimmin kuvina

Tänään laitettiin toteutumaan päivä Mimmin kuvina rumba, jossa likka ei ollutkaan niin innokas kuvaamaan ja äiti unohti aina muistuttaa, että otetaan isille muistoksi kuvia. Saatiin me jonkinlainen saalis kuitenkin kasaan, joten meidän viisvee saa nyt kuvittaa tämän päivä kuvina postauksen. Olisi ollut vielä hauskempi, että tyttö olisi itse sanellut, mitä tähän postaukseen kirjoitetaan. Voin kuitenkin vähän uumoilla, mitä hän tänne olisi halunnut kirjoittevan.

"Heräsin taas kuuden aikaan, kun veikka mekasti huoneessaan. Äiti sen lopulta sieltä haki pois, mutta huuto jatkui olkkarissa. Miksi se ei voi nukkua koskaan pidempään? Taas se aloitti sen muumin perään huutamisen ja käytiin lopulta katsomaan sohvalla WALL-E:tä, jotta se olis hiljaa".

"Kun me oltiin syöty aamupuurot (mä en kestä, kun äiti keittää aina kaurapuuroa viikonloppuisin), sain ite valita, mitä laitan päälleni. Mä niin rakastan tätä silkkimekkoa, jonka äiti on ostanut mulle alennusmyynneistä ihan oikeesti varmaan kolme vuotta sitten. Nyt se ei enää meinaa mennä päälle, mutta mä huudan tarpeeksi kovaa, niin se menee päälle - niin kuin meni nytkin".

"Veikka tulee aina mun huoneeseen sotkemaan. Se on ihan tyhmä. Mutta kun se ei oo tyhmä, niin mä villitsen sitä ja kohta me jo juostaan kotona ympyrää ja kiljutaan. Äiti ei siitä tykkää, mutta musta on hauskaa joskus juosta veikkaa karkuun, kun se huutaa mun perään. Joskus mä joudun juoksemaan veikan perässä, koska se varastaa aina mun Topi-koiran".

"Tänään me syötiin lohikastiketta ja pastaa. Veikka huusi taas ruokapöydässä ja äidin ruoka jäähtyi. Sitten meillä tuli kauhee kiire lähteä ulos, jotta veikka kävisi nukkumaan. Äiti lupas viedä meidät ostamaan meille uusia vaatteita. Mä pääsen sinne omalla pyörällä, kun mä oon jo viisvee ja osaan ajaa ilman apupyöriä".

"Tässä kuvassa me ollaan jo matkalla kaupoilta vanhan kaupungin läpi kotiin. Mä vähän poljin jalkaani vaatekaupassa ja juoksin äitiä vaatteiden seassa karkuun keijunsiivet kädessä. Äiti ei ostanut mulle niitä, koska en kuulemma ollut kovin kiltisti. Musta oli ihan okei polkea jalkaa vaatekaupassa ja huutaa että äiti on ihan tyhmä".

"Tässä sillalla on rakkauslukkoja. Nää on kivoja! Mä haluun oman rakkauslukon myös tänne".


"Me ollaan jo hyvässä matkalla kotia kohti. Tossa aiemmin oli ihan hirvee määrä ulkomaalaisia turisteja ja ne tukki koko tien. Äiti jupisi jotain siinä, kun ohitettiin ne. Miksiköhän?"


"Matkalla kotiin löydettiin apiloita. Mä toivoin, että äiti ja isi ei olis koirille ja kissoille allergisia, niin mä saisin oman kissan ja koiran. Sit mä toivoin, että mulla olis huomenna vielä vapaapäivä ja mä pääsisin Pyörämummille KAHDEKSI yöksi!"


"Kotona pistettiin veikan kanssa vähän ranttaliksi. Äiskä ei tykännyt siitä yhtään."

"Kävin kuitenkin nätisti nukkumaan ja nyt mä vedän ihan täysii sikeitä. Äiskänkin pitäis mennä nyt nukkumaa. Öitä!"2 kommenttia

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!