Ikuisuusprojekti

Minulla on ollut heinäkuusta asti kamerassa kuvia nukkekodista, jotka ovat aina vain jääneet ja jääneet sinne muistikortille. Nyt vihdoin sain kuvat koneelle! Meillä on nukkekoti seisonut vaatekaapin päällä siitä lähtien, kun poju päätti maistaa yhtä nukkekodin leivistä. Hyvä ettei itkua minulle siitä tullut. Likka osaa kyllä leikkiä nukkekodilla todella nätisti (häntä vartenhan se alunperin olikin), mutta alle kaksvee pistää sen hyvin äkkiä matalaksi. Mutta koska leikit aina vaihtuvat, on nukkekotikin saanut levähtää koskemattomana nyt jo jonkin aikaa pölyttymässä. Nyt kun olet siinä-blogin Ada paljasti oman nukkekoti-projektinsa tuloksen tänään blogissaan ja sain taas itsekin vähän potkua tähän ikuisuusprojektiini. Nimittäin kun ja jos joskus aikataulut antavat myöten, aion tuunata viimeinkin meidän nukkekodin ulkoseinät. Yksi seinä on abauttarallaa tuunattuna, mutta kaksi seinää odottaa vuoroansa (ja oikeita materiaaleja).

Jos sinua ei miniasiat kiinnosta, niin jätä tämä postaus välistä. Jos yhtään tykkäät muistella vaikka lapsena pelaamiasi pelejä, herkkuhammasta kolottaa tai haikailet äitiyspakkauksen helistimen perään, niin suosittelen katsomaat seuraavat kuvat. ;-)
16 kommenttia

 1. Aivan mielettömän ihana! Sama projekti olisi täällä edessä, kun vain pääsisi alkuun :) Poika tykkää leikkiä tuolla nukkekodilla päivittäin, niin en ole vielä raaskinut ottaa sitä työn alle :) Mistä olet löytänyt tuon Afrikan tähti pelin? Aika hauska!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä kyllä kieltämättä on paljon kivemman näköinen, kuin se mikä minulla oli lapsena. :-D

   Meillä poika leikkii siskon Muumitalolla, jota hän osaa käsitellä ikäisensä tasolla. Viisivuotias osaa sitten jo arvostaa äidin kätten töitä nukkekodissa.

   Afrikan tähti, kuten moni muukin ihanuus, on Facebookin "Nukkekotikirppis"-ryhmästä. Suosittelen liittymään. ;-)

   Poista
 2. Siis tämä on niin ihana, en kestä! :D Kaikki nuo pienet sievät pikku yksityiskohdat! Tätä kun katselee niin itsekin tekisi mieli leikkiä nukkekotia, haha! Ihana että teillä jo arvostetaan sinun upeaa työtä, sitä odotellessa siis (meillä meni alkuperäinen vesiboileri jo "vähän" rikki esikoisen kynsissä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehehe, tänne vaan leikkimään! Tämä "siivoa nukkekoti ja asettele tavarat kuvia varten" voidaan jo luokitella leikkimiseksi. Niin hauskaa puuhaa se on! :-D
   Täytyy antaa nyt ajan taas kulua ja hankkia meidän liian huoneeseen iso kirjoituspöytä, jonka päälle tämän voisi laittaa. Siinä olisi hyvä kummankin leikkiä.

   Poista
 3. Ihana :) Mäkin vähän tuunailin omaa vanhaa nukkokotiani, mutta se päätyi kyllä roskikseen sen jälkeen. Oli se kyllä niin kovia kokenut jo ennenkin sitä, taisin olla turhan ronskiotteinen lapsi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Kirpparilta ostin tämän ja maksoin vain 5€. Paljonkohan tästä saisi nyt?
   Uutta projektia vaan putkeen! ;-)

   Poista
 4. Aivan ihana! Itsellä on kans tuommoinen askartelu haaveissa, sitten kun on aikaa :D paras juttu oli nuo aaltomaljakot! IHANIA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä on kyllä ihan mun lemppari! <3
   Ja kyllä, Pitihän se hankkia Iittalaa myös tänne! Noi on kyllä tosi ihanat!

   Poista
 5. Voi ihanuus! Riimikko Välikadulla on paikka, jossa tämmöinen ei-harrastajakin käy huokailemassa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riimikko on kyllä aivan ihana paikka! Sieltä löytyy yhtä sun toista ihanaa lelua. Mutta parasta on ne nukkekotitavarat! <3 Minullakin on useampi tavara ostettu sieltä. ;-)

   Poista
 6. Ihana talo, kivoja yksityiskohtia. Tuonne voisi muuttaa asumaan.

  Mun nukkekoti on tilattu Riimikosta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-)

   Jos isommassa kaavassa olevan kodin sisutaminen ei ole vahvoilla, niin tämä minikoti on kyllä sellainen, jonne voisi muuttaa hyvin asumaan. <3

   Poista
 7. Ei vitsit, aivan ihania pieniä yksityiskohtia!

  VastaaPoista
 8. Tosi ihana, aivan mahtavia yksityiskohtia!

  VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!