Ei niin seesteistä kuin kuvissa

Niin se viikko taas hujahti. Joka sunnuntai tuntuu, että toistan tätä ainaista levyäni, jossa ihmettelen viikonlopun loppumista ja kärvistelen seuraavan viikon koulujuttujen kanssa. Tämä viikonloppu on ollut oikeastaan tosi mukava, vaikka mukaan on mahtunut useita sisarustappeluita ja liian lyhyitä yöunia. Alkuviikosta minua pyydettiin töihin ja parin tekstiviestin jälkeen minua ei enää tarvittukaan keikalle (en lähettänyt vahingossa mitään haistatteluviestiä, mutta tilalle saatiinkin joku toinen sijainen, joka oli valmis tekemään useamman vuoron). Toisaalta minua harmitti, sillä ylimääräinen raha on aina tarpeen, mutta loppujen lopuksi oli tosi kiva viettää viikonloppu  näinkin. Perjantaina pääsin nopean kotona pyörähtämisen jälkeen syömään hyvää pitsaa ja vaihtamaan vapaalle ihanan ystävän kanssa. Ehdin kahdeksitoista kotiin, jotta en muuttunut kotimatkalla kurpitsaksi tai lasikengäksi. Hyvä niin, sillä aamulla pääsin puoli kuuden aikaan pesemään pojan oksennusta hiuksistani. Epätoivoinen yritys ottaa itkevä poika unikaveriksi viereeni sänkyymme päättyi ikävästi. Siinähän se aamu sitten meni viiden tunnin yöunilla. Jotenkin sitä vain nuorena jaksaa, koska minun täytyi lähteä kirjaston auettua lukemaan vanhan ystäväni farmakologian tenttiin, kurssi nro 2 tällä kertaa, enkä vajonnut koomaan lukiessani.Eilen oli jotenkin sellainen olo, että nyt täytyy päästä irrottautumaan kotiympyröistä huonekaluhelvettiin, Ikeaan. Ajatuksena oli mennä hakemaan tytön kanssa muutamaa eri kangasta tulevaan projektiini, mutta mukaan tarttui jotain muutakin. Hyvältähän ne näyttää, totesi mieskin, kun tänään aamupuistoilun jälkeen purkasin univajeen tuottamaa aggressiota siivoten kaappeja. Poika sai huoneeseensa pienen pöydän ja lelumuovituolin. Ne saavat mennä kovemmassakin käytössä, sillä hinnalla niitä ei oltu pilattu. Eteiseen ostin myös todella edullisesti hyllykön, josta oltiin kyllä puhuttu miehen kanssa jo aiemmin elämässä. Arkku sai siirtyä koko asuntomme keskellä olevaan vaatehärpäkehuoneeseen, jonka eilisenä iltapuhteena siivosin. Tänään sai vanhat kengät (kuinka monta paria kenkiä voi nainen omistaa?!), tumput ja muut kyytiä eteisen kaapissa. Tulipa siinä samalla siivottua koko viikon makkarin lattialla lojunneet vaattenikin (älkää kysykö, mitä ne lattialla alunperin teki). Tuli siis siivottua vähän sitä sun tätä. Viimeksi minulla on ollut tälläinen pesänrakennusvietti, kun tein pojasta plussatestin. Nyt ei kyllä ole syynä raskaus, vaan perinteinen pakoilen tenttiin lukemista henkeen ja vereen. Silloin tulee aina siivottu niin viemärit kuin postimerkkikokoelmat (ihan kuin minulla sellainen olisi).


Näin se viikonloppu siis vierähti. Olin ihan puhki alkuillasta, mutta onneksi telkkarista tuli loistavaa tapa viimesetkin aivosolusi-ohjelmaa televisiosta. Botoxia, hiustenpidennyksiä ja silikonia täynnä olevat amerikkalaisnaiset saavat oman elämän tuntumaan niin merkitykselliseltä, että johan alkaan tentitkin kiinnostamaan.
Hem ljuva hem, sopii tähän päivään, vaikka lasten juostessa viidettä kertaa asuntoa ympäri huutaen samalla sotahuutojaan pisti veren vähän kiehumaan. Huomenna on taas maanantai, minun ja Karvisen inhokkipäivä, mutta viikko alkaa tätä nykyään paljon mukavammin, sillä huomenna on taas teatteriharkat! Näillä on hyvä jatkaa! Hyvää sunnuntai-iltaa kaikille!


8 kommenttia

 1. Onko toi lasten teltta ikeasta? Onko se miten kestävää laatua? Sillä kysyn kun olen miettinyt että ostanko omille lapsille myös sellaisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on Ikeasta. Nythän se taitaa olla jossain alessakin?!
   Kyllä mun mielestä melkein vuoden kokemuksella teltan hinta-laatusuhde on hyvä. Tossa teltassa on ollut milloin mitäkin bileitä, se on ollut kumossa ja melkein ylösalaisin. Hyvin se vielä kestää pystyssä, että uskaltaisin suosittelemaan tätä teillekin. ;-)

   Poista
 2. Sä oot Eevi mun idoli! Luen aina suurella kunnioituksella näitä sun tekstejä :)

  Hei, ne botox naiset pyörii telkussa aina kun laitan sen päälle joten liikaa on niitäkin tullu töllötettyä. Ajattelen aina että kukaan muu ei saastuta itseään sellaisella hötöllä kuin minä, mutta jee, en siis ole ainut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, Ada, mikä kommentti! Ihan samaa voin kyllä sanoa sinustakin ja blogistasi. Ihania olette kumpikin. <3

   Hehe, loistavaa löytää sielunsisko tämän höttöohjelman osalta. Ihan hirveetä kuraa, mutta silti siihen jää koukkuun. Onneksi niitä tuli kolme jaksoa putkeen. ;-)

   Poista
 3. Onneks pääsen Ikeaan lauantaina! Ostoslistalla on toi sama pöytä ja muovituolit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi pöytä ja tuoli oli kyllä ihan kiva ostos. Poju tykkää ihan hirmusesti, kun pääsee leikkimään pöydän ääreen. :-)

   Poista
 4. Pesänrakennusvietti on välillä niin tarpeellinen. Sen voimalla kuurasin tänään koko keittiön katosta lattiaan :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pesänrakennusvietti, lähestyvä tentti tai yllätysvieraat - niillä saa kämpän puhtaaksi! ;-)

   Poista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!