Takaisin arjen pyörteeseen

Sinne se kesä meni, ihan ohi ja nopeasti. Samoin meni minun 1,5 viikon loma, joka oli ainoaan laatuaan tänä kesänä. Vielä en tahtoisi päästää irti kesästä, perheen kesken olemisesta ja stressittömästä arjesta, jossa metsäretken päätteeksi voi hakea lohdutusruokaa drive in:stä. Sateista päivää lämmittää tieto siitä, että mies sai viettää lasten kanssa neljän viikon loman. Vielä ihanimpia muistoja tälle kesälle kerättiin viime viikolla, josta tulen kertomaan varmasti myöhemmin lisää!

Uskottava se kuitenkin on. Kesä alkaa olla ohitse ja kätilöopintoni jatkuvat. Tässä minä taas istun bussissa matkalla isoon kaupunkiin. Seuraavat neljä viikkoa vietän pitkäaikaisosastolla, kun opintoihin kuuluva ihka ensimmäinen harkka alkaa alle kahden tunnin päästä! Edessä on varmasti mielenkiintoinen kuukausi uudessa ympäristössä, sairaalan osastolla, kun ainoa kosketukseni hoitajana oloon alkoi yhdeksän viikkoa sitten kotihoidossa. Silti minua jännittää ihan yhtä paljon kuin luokkatovereitani, jotka ovat olleet hieman erilaisissa työpaikoissa, muutama kuitenkin myös hoitoalalla!

Palataan taas asiaan pian, nyt kun blogikin on viettänyt hiljaiseloa tarpeeksi!
Toivotan kaikille tsemppiä arjen aherrukseen! Saataisiinpa viettää vielä hetkiä lämpimässä auringossa.. 
8 kommenttia

 1. Voisitko tehdä postauksen kätilöopinnoista? Mitä kaikkea se pitää sisällään? Millainen pohjakoulutus pitää olla jotta pääsee opiskelemaan? Mitä muita pääsy vaatimuksia on? Voisitko kertoa joitain nettilinkkejä joista löytää tietoa kyseisestä koulusta jos tiedät? T. Eräs kätilön opinnoista haaveileva.

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä opintoihin! :) Minä aloitin tänään lähihoitajan opinnot. Jännää alkaa taas opiskelemaan kotiäiti-vuosien jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja onnea myös sinulle! :-) Varmasti jännittävää, kun aloittaa aivan uudenlaisen arjen. Meillä meni sen puoli vuotta, että alkoi ihan kunnolla arki rullaamaan. Toivottavasti selviätte vähemmällä. :-)

   Poista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!