Haasten jälkeinen hyvänmielen torstai


Vielä yksi kuva tällä viikolla blogimaailmassa tapetilla olleeseen a beautiful body-haasteeseen liittyen. Ilo oli ottaa haaste vastaan ja aivan mahtavia kommentteja sain teiltä kaikilta upeilta naisilta! Iso kiitos siis siitä teille kaikille. Minttu on kyllä rohkea ja rautainen nainen, joka kantaa itseään itsevarmasti ja upeasti. Mintun kaunista kuvaa on saatu ihastella niin netissä kuin Iltasanomissakin. Tuntuu todella mahtavalta, että niin moni otti osaa haasteeseen. Olen selaillun todella monen äidin blogia, joissa haaste on otettu vastaan, enkä ole törmännyt yhteenkään kuvaan, jossa kuvan äiti ei olisi kaunis ja upea. Muiden tarinoita lukiessani olen ymmärtänyt, että omien kilojen, arpien ja muutosten syynääminen raskauksien jälkeen menee harakoille. Se, mitä on saanut kehollaan aikaiseksi (synnytys, lapset, imetys) on aivan mieletöntä - ja todella kaunista. Se, miltä näyttää synnytyksen jälkeen on elämää. Jokainen nainen on kaunis ulkomuodostaan huolimatta. Omalle vartalolleen voi tehdä työtä, mutta silti kelpaa juuri sellaisena kuin on. Aina niille kehon muutoksille ei kuitenkaan voi tehdä mitään. Se ei kuitenkaan haittaa. Saan olla ylpeä kehostani, joka on antanut minulle kaksi lasta. Se on kestänyt kaksi raskautta ja synnytystä. Olen tuottanut jälkikasvulleni ravintoa. Se on jaksanut kantaa ja olla hereillä öisin lasten vuoksi. Olen kaunis ja kelpaan juuri tälläisenä. Kannan äitiyden merkkejäni arvokkaasti! Tämä haaste oli minulle todella hyvä, joka pisti taas ajattelemaan ja pistämään asioita tärkeysjärjestykseen. Toista samanlaista ei tule varmasti ihan heti vastaan. Tämä haaste on ollut täynnä naisenergiaa parhaimmillaan!

Pidän nyt jatkossa kuitenkin vaatteet päällä ja iloitsen tästä päivästä. Tänään sain siis emännöidä kahta ihanaa naista, Elliä ja Annaa. Meillä meni melkein kuusi tuntia syöden, kahvitelle, tarinoiden, leikkien ja vertaistuen merkeissä. Kyllä loman toista päivää kelpaa viettää niin mielettömien naisten seurassa. Kolme naista ja neljä touhukasta lasta, yksi kattilallinen bataatti-kookoskeittoa, yksi mustikkapiirakka ja purkillinen jäätelöä, paljon jaettuja tarinoita ja kokemuksia, hujan hajan olleita leluja, äitiyden iloja ja maailman menon ihmettelyä. Oikea hyvänmielen torstai! Kiitos teille, mahtavat naiset! Blogisielunsiskoja parhaimmillaan.

Nyt mie alan valmistautumaan viikonloppua varten, joka sisältää ihka ekan kokonaisen viikonlopun kahdestaan miehen, ukonretaleen kanssa. PeNa vei jalat suustani kirjoittaessaan parisuhdebluesista. Pakko sanoa, että koulu ja työ on verottanut itseään ja samalla parisuhdetta. Nyt sitä voidellaan sitten ihan urakalla kylpylähotellissa hoitojen, rauhan, ruoan ja rakkauden merkeissä!

Vi ses!


3 kommenttia

  1. Oi, nytkö teillä on se viikonloppu!! Ihanaa! Ei varmaan tartte sanoa, että nauttikaa... ;) <3

    VastaaPoista
  2. Iso kiitos eilisestä, ihana! <3 Ja siitä, että olet olemassa. Upea, kaunis, viisas sielunsiskoni.

    VastaaPoista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!