Yksinäisen perheenäidin päivä kuvina

No niin, menihän se vapaapäivä loppujen lopuksi kuin siivillä. En koe tekeneeni tänään oikein mitään, mutta silti on päivään mahtunut muutakin kuin pelkkää olemista. Mieskin on päivittänyt kuulumisiaan mökiltä, jossa on kaikki sujunut eilisen katastrofimatkan (mm. poju oksensi autoon) jälkeen ihan mallikkaasti. Ainoa ylimääräinen sydämentykytys tuli, kun mies kertoi pojan saaneen jonkun ötökän pistosta ärhäkän allergisen reaktion. Pojan kroppaan oli tullut punaista ihottumaa ja paljon paukamia. Kohtaus oli mennyt ajan ja kyypakkauksen avulla ohitse. Onneksi en ollut tapahtumaa näkemässä, sillä minä olisin vetänyt vähintäänkin dramaattisen itku-huuto-kohtauksen ja lähtenyt oitis sairaalaan. Nyt mökillä kuitenkin ollaan jo untenmailla ja huomenna illalla anoppi saapuu vähän miestä auttamaan ja antamaan ylimääräisen käsiparin.

Täytyy kyllä nostaa hattua ihan kaksin käsin miehelle, että on hän jaksanut lähteä mökille yksin lasten kanssa. Mökillä kun ollaan suht alkeellisissa oloissa..

Mutta, ei siitä sen enempää, vaan tässä olisi ihan vain minun päiväni kuvina. Jotta koko postaus ei täyttyisi tekstistä, niin kirjoitin jotain suuntaa antavaa kuviin, jotta pysytte kärryillä päivän kulusta. Ainakin päivä kuvina-postaukset ovat olleet suosiossa niin tässä blogissa kuin muissakin. Tämä onkin vain perheenäidin yksinäinen päivä kuvina. On ollut mukava päivä, vaikka ikävä on ollut melkein koko ajan. Huomenna ei ehdi ikävä tulla, sillä päivä menee iltavuorossa, jossa on täyttä toimintaa klo 14-21 välillä.
Noin, siinä se minun päiväni oli. Ei mitenkään kummallinen, mutta olen nauttinut tietyistä asioista ja hetkistä ilman jaloissa pyöriviä lapsia ja miestä. Tekee tämä yksinolo ihan hyvää itse kullekin. Taidan vielä jatkaa sohvalla röhnöttämistä, kun huomenna saa nukkua taas pitkään.


12 kommenttia

 1. Kiva kuvakollaasi ja kivat on ollut hommasi siellä. Kelpais mullekin tuollainen päivä. Ensi viikolla sellaista on itseasiassa luvassakin kun mies jää mökille lasten kanssa. :)

  Mukavia päiviä sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, siitä sinun täytyykin sitten postata!! :-) On kiva lukea näitä päivä kuvina-postauksia. Oletko jo suunnitellut päiville menoa?

   Poista
  2. Jep, ehkäpä matkin sinua ja teen myös päivä kuvina postauksen.:)
   Olen suunnitellut laivareissua siskon kanssa Tukholmaan. Ehkä siitä kuvia jos pääsemme reissuun.

   Poista
  3. Päivä Tukholmassa on hyvä idea postaukseksi! ;-) Sitä odotellessa!

   Poista
 2. Ainakin jumppien ja löhöämisen osalta olet elänyt mun unelmaani :) Just eilen äidilleni sanoin että oispa ihanaa jos sais pari päivää SAIRASTAA yksin, kun olisi pakko vaan maata sohvalla ja katsoa telkkaria - siis olettaen, että lapset olisi hoidossa eikä tarttisi koiriakaan juoksuttaa.

  Kivan näköinen takki, onks se enemmän verkkatakki tyyppinen? H&M? Terv, Nimim. Must Stop Shopping

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan tuo eilinen päivä aika unelmaa. :-) Ja nyt sitä miettii, että meni ihan toooosi nopeasti koko päivä.

   Tuo yksin sairastaminen kuulostaisi aika hyvältä. Meillä tuo mies saa kyllä sairastaa aika rauhassa, mutta lapset ei koskaan anna minun sairastaa yksin. En tosin ole kovin useasti sairaana.

   Joo, takki on H&M ja enemmän juuri verkkatakkimainen. Sopii hyvin matkalle salille ja kotiin. :-)

   Poista
 3. Kuulostaa ja näyttää kivalta päivältä, vaikka vähän etukäteen mietitkin, miten päivä menee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin ja hyvin nopeasti se lopulta meni! Ihan kiva tälläinen löysä päivä. Teki hyvää! :-)

   Poista
 4. Mulla on loppukuusta yksinäinen löhöilypäivä (tosin se menee edellisillan firman bileistä toipumisessa, että liikunnat ja terveellinen ruoka eivät varmaan ole ohjelmanumerona).
  Mä niin odotan, että saan vaan olla ja välittää omasta löhöämisestä \o/

  Ihania kuvia!

  Onko noi viirit muuten paperista vai kankaasta? Kivan näköisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ihan perus hippaaminenkin käy omasta ajasta. Olisin itsekin lähtenyt vähän juhlimaan, ellen olisi torstaita lukuunottamatta töissä. :-) Muista nauti illasta ja rauhassa toipumisesta!

   Pojan huoneen viirit on tehty paperista. Leikkasin skräppipaperista noi "värilliset/kuviolliset" viirit ja vanhasta kalenterista valkoisella pohjalla olevissa on waspi-teippiä. :-)

   Poista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!