Porkkanakakkua ja maaseudun rauhaa

Kiitos Onnistain on puolet sinun Katrille, joka antoi loistavan menovinkin meidän seuduille. Tänään huristelin lasten ja mieheni serkun kanssa maaseudun rauhaan, peltojen keskelle, nauttimaan kahvikupposesta ja herkupiirakoista. Kohteena oli Hommanäsin kartano, vain parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä Porvoon keskustasta.

Meillä kävi loistava tuuri, kun mieheni serkku tuli pieneksi hetkeksi kesätöihin meidän kulmille. Normaalisti pitkän välimatkan päässä olevia sukulaisia (omia tai miehen) ei tule nähtyä tarpeeksi usein. Nyt oli kuitenkin siihen mahdollisuus, joten päätimme lähteä yhdessä vähän tutkimaan ympäristöä. Vielä kuukausienkin jälkeen muutosta pää voi lyödä tyhjää, kun pitäisi lähteä näyttämään Porvoota vähän keskustan ulkopuoleltakin. Onneksi täältä löytyy vaikka ja mitä paikkoja ja tekemistä. Eipä ole kahvi maistunut koskaan niin hyvältä, kuin se maistui tänään pellon laidalla.

Aamukahvit tulivat siis tarpeeseen, loistavasta seurasta puhumattakaan. On ilo huomata, että miehen sukulaisista on tullut minulle läheisiä, vaikka usein ei tavattaisikaan. Mukava oli hetki yhdessä, vaikka kartanon laiturilla vähän hirvitti, että kumpi lapsista molskahtaa ensin veteen. Onneksi selvisimme reissusta kuivina - ja kylläisinä!


Suosittelen lämpimästi tutustumaan kyseiseen kartanoon ja kahvilaan. Pääset sinne joko autolla tai veneellä! ;-)


2 kommenttia

 1. Ihania kuvia, taas kerran! Tässä toinen menovinkki lähiseudulle http://www.bosgard.com/
  Kävimme siskon ja A:n kanssa Bosgårdissa. Kiersimme luontopolkua, kahviteltiin ja ostettiin luomulihaa kotiin. Välillä tarvitsee niin pientä, että jaksaa taas arjessa!-Malin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, ihanainen! :-)
   Ja kovasti kiitos kehuista. Tuli hyvä mieli.

   Poista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!