Muistoja laatikossa

Kaivoin eilen tosiaan esille tytön vanhan äitiyspakkauslaatikon, jonne olen laittanut säilöön vanhoja muistoja. Nämä muistot eivät nyt niin kovin erikoisia ole, mutta jotekin niitä oli todella kiva hypistellä. Jokainen tavara ja paperi toi heti mieleen ne tilanteet, josta ne ovat muistoksi päätyneet. Laatikosta löytyi pienempi laatikko täynnä vanhoja Akkareita (Don Rosa-sarjiksia tietenkin vain), kaksi vanhaa päiväkirjaa (kaikki muut olen valitettavasti tuhonnut :-( ), kasa kirjeitä ala- ja ylä-asteelta, elokuva- ja konserttilippuja, slämy, vauvakuvia, kasetti, lehtileikkeitä, hääjuttuja.. Laatikkoon olen säilönyt siis vaikka ja mitä. Nyt saatte vähän todisteita siitä, että minkälaisia muistoja lapsuudesta ja nuoruudesta olen saanut säilytettyä tähän asti.
Laatikko on taas suljettu ja pakattu visusti kaappiin. Ehkä avaan sen taas joskus ja ihastelen vanhoja tavaroita, jotka tuovat vain hyvän mielen lapsuudesta. Jos ne pahat muistot kummittelevat aivojeni sopukoissa, niin ne hyvät muistot ovat ihan käsin kosketeltavissa ja siksi niin paljon voimauttavampia ja tärkeitä!


10 kommenttia

 1. Oi miten paljon sulla on muistoja säästössä! Vitsi kun olisi itse joskus ollut niin viisas, että olisi osannut säästellä just jotain slämyjä ja päiväkirjoja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmittaa tosi paljon, kun olen tuhonnut vanhat päiväkirjani. :-(
   Onko sulla mitään vanhoja muistoja säästössä? Muuta kuin valokuvia? :-)

   Poista
  2. Jotain ihan pientä... Yks paperi, joka teininä väsättiin kaveriporukalla, jonka otsikko on ilmavaivojen puolesta ja muuten sisältää lentäviä lauseita niiltä ajoilta, muistuu nyt mieleen :D

   Sitten tietty äidin säästämiä, esimerkiksi äitiyskortti ajalta, jolloin on odottanut mua ja oma neuvolakortti. Muutama vaate jne jne.

   Mutta ei tosiaan kauheammin itse säästettyjä juttuja, eikä valokuviakaan kamalasti, koska sain (ostin) ensimmäisen kameran vasta lukion jälkeen.

   Varmasti päiväkirjat harmittaa, vaikka kuinka muistaisi tapahtumia niiltä ajoilta, on mukavampi saada konkreettista tietoa omista fiiliksistä.

   Poista
  3. Hahha, ilmavaivojen puolesta! :-D

   Mullakin pitäisi olla pieni laatikko täynnä mun vauvajuttuja. Myös tuo neuvolakortti! Pakko etsiä se taas käsiin!! :-)

   Poista
 2. Ihana toi talvi-taaperokuva sinusta! Sinut tunnistaa kyllä vauvavalokuvista :) -Malin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä minustakin aika hauska kuva. :-)
   Olenko yhtään lapsien näköinen ollut?

   Poista
 3. Ihania muistoja :) Mullakin löytyy vaikka mitä kirjeitä ja leffalippuja yms. kaikki vaan on hujan hajan, pitäis nimenomaan kerätä johonkin yhteen laatikkoon kaikki talteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen muistolaatikon voisi vaikka tuunata! :-) Kannattaa laittaa muistot talteen samaan paikkaan.

   Poista
 4. Ihana muistolaatikko! Mullakin on jotain tuollaisia muistoja, vaikka olenkin huono säästämään asioita. Mutta päiväkirjat on kyllä kaikki tallessa ja slämy ja kirjeitä. Munkin pitää laittaa ne johonkin samaan paikkaan säästöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokaisella pitäisi olla oma muistolaatikko. Nyt sinne laatikkoon pitäisi vain laittaa jotain muistoja tästä ajasta säästöön. :-)

   Poista

Kommenttiboksi on tarkoitettu sinua varten!